گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۳۶ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۵
طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

سرویس سبک زندگی فردا: در چند سال موخر چیز کیک آسان محبوبیت بسیاری در کشورمان به دست آورده هست. برای تهیه اغلب چیز کیک‌ها به فر نیازی نیست و تنها باید برای چند ساعت آن‌ها را در یخچال قرار داد. شیوه‌های متفاوتی برای تهیه این دسر وجود دارد. از آنجا که پایه این دسر از […]

سرویس سبک زندگی فردا: در چند سال موخر چیز کیک آسان محبوبیت بسیاری در کشورمان به دست آورده هست. برای تهیه اغلب چیز کیک‌ها به فر نیازی نیست و تنها باید برای چند ساعت آن‌ها را در یخچال قرار داد. شیوه‌های متفاوتی برای تهیه این دسر وجود دارد. از آنجا که پایه این دسر از بیسکویت هست، باید بافت ترد و سفتی داشته باشد، در نتیجه اهتمام کنید مراحلی را که در ادامه ذکر می‌شود، دقیقا پیش بروید تا دسری خوشمزه و لذیذ تهیه کنید.

 

طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

 

مواد اولیه برای تهیه چیز کیک آسان

مواد اولیه مورد احتیاج برای تهیه این دسر را در ادامه رویت می‌کنید.

طرز تهیه چیز کیک آسان با تزیین ژله

 

چند نکته:

می‌توانید از بیسکویت پتی بور کاکائویی یا هر بیسکویت دیگری نیز استفاده کنید. در صورت استفاده از پتی بور کاکائوی، لایه بیسکویتی این کیک رنگ زیباتری خواهد داشت.

به جای پنیر ماسکارپونه می‌توانید از پنیر خامه‌ای لبنه نیز استفاده نمایید.

طرز تهیه چیز کیک آسان

ابتدا بیسکویت‌ها را خرد کنید و در آسیاب بریزید تا تماما پودر گردد.

مغز بادام را در آسیاب بریزید و تماما پودر کنید.

بیسکویت و مغر بادام آسیاب شده را با یکدیگر مخلوط کنید.

کره را از حدود نیم ساعت پیش از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد، اما آب نشده باشد.

حالا کره را با بیسکویت و مغز بادام مخلوط کنید و آنقدر به هم بزنید تا مثل خمیر یک دست گردد.

یک قالب کمربندی با سایز مناسب، ترجیحا با قطر ۲۰ سانتیمتر را باز کنید و یک کیسه فریزر کف آن بیندازید، حالا خمیر را روی آن پهن کنید. قالب را ببندید و با دست یا قاشق تماما صاف کنید و کمی فشار دهید تا بافت آن منسجم گردد. چون این خمیر بافت منسجمی دارد در این فاز احتیاجی به یخچال نیست و آن را در محیط خنکی بگذارید تا مواد میانی چیز کیک آسان را آماده کنید.

خمیر ماسکارپونه را در ظرفی بریزید و تماما بهم بزنید تا تماما یک دست گردد.

پس از آن شیر عسل و عسل را به پنیر اضافه و مخلوط کنید تا یک دست گردد.

حالا در ظرف دیگری نصف لیوان آب بریزید و پودر ژلاتین را به آن اضافه و مخلوط کنید.

یک قابلمه را روی حرارت شعله گاز قرار دهید و قدری آب درون آن بریزید، وقتی که به جوش آمد ظرف در بر دارنده ژلاتین را روی درب قابلمه قرار دهید تا پودر ژلاتین حل و واضح گردد.

پس از آن ژلاتین را از روی حرارت بردارید و حوصله کنید تا در دمای محیط خنک گردد. در حالتی که ژلاتین داغ را به سایر مواد اضافه کنید، فرم خود را از دست خواهند داد، در نتیجه به این مبحث تماما توجه دارا باشید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز پخت لازانیای سیب زمینی

حالا مخلوط پنیر و… را با هم بزنید و اندک اندک ژلاتین را نیز اضافه کنید. حدود یک دقیقه کفایت می‌کند. حال این مخلوط خمیری را روی لایه بیسکویتی بریزید و تماما صاف کنید.

پوست پرتقال را بگیرید و به فرم و شکل دلخواه روی لایه پنیری چیزکیک بچینید.

حالا چیز کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

پودر ژله را در ظرفی بریزید و یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا پودرژله تماما حل گردد. پس از آن نصف لیوان آب سرد به آن اضافه نمایید. بهم میزینم تا حرارت آن از بین برود.

کیک را از یخچال خارج کنید و ژله را روی آن بریزید، پس از آن به سرعت در یخچال قرار دهید.

وقتی که لایه ژله‌ای چیز کیک آسان بسته شد، کیک را از یخچال خارج کنید.

ابتدا با یک چاقو میوه خوری لبه‌های ژله را از دیواره قالب جدا کنید و پس از آن قالب را باز کنید.

حالا چیز کیک را به سادگی از روی کیسه فریزی که کف قالب قرار داده بودید، بردارید و در ظرف مناسب برای سرو قرار دهید.

چند نکته:

برای آنکه پودر ژله در آب جوش تماما حل گردد، در یک قابلمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، پس از آن ظرف در بر دارنده پودر ژله و آب جوش را روی آن قرار دهید و تماما بهم بزنید تا تمام ذرات ژله در آن حل گردد و پس از آن آب سرد را به آن اضافه کنید.

به یاد دارا باشید که ژله داغ را روی لایه پنیری چیز کیک نریزید و ابتدا کمی حوصله کنید تا ژله از حرارت بیفتند.

چیز کیک آسان با تزیین ژله، ظاهر بسیار زیبایی دارد، زیرا هر کدام از لایه‌های آن به یک رنگ هست. این چیز کیک دسری مناسب و خوشمزه هست. علاوه بر این می‌توانید آن را به عنوان عصرانه با چایی، قهوه ترک یا قهوه اسپرسو نیز سرو کنید. کودکان نیز این کیک را بسیار دوست خواهند داشت. می‌توانید از ژله‌ای که آن‌ها دوست دارند برای لایه آخر استفاده کنید تا با میل و رغبت بیشتری این دسر را میل کنند.