گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۵۴ :: ۱۳۹۷/۰۱/۱۸
طرز تهیه چوروس،دونات اسپانیایی

ماهنامه کیک و شیرینی: چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم. مواد لازم: پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه ماست یونانی: یک پیمانه آب: ۴ پیمانه نمک: یک قاشق چای خوری شکر: یک قاشق سوپ خوری + قدری برای سرو چوب دارچین: یک عدد جوز هندی (پودر شده): یک […]

ماهنامه کیک و شیرینی: چوروس نوعی شیرینی اسپانیایی است، که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد لازم:
پنیر خامه ای: یک چهارم پیمانه ماست یونانی: یک پیمانه آب: ۴ پیمانه نمک: یک قاشق چای خوری شکر: یک قاشق سوپ خوری + قدری برای سرو چوب دارچین: یک عدد جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری اسانس وانیل: ۲ قاشق چای خوری آرد: سه و یک دوم پیمانه رنگ خوراکی سبز: به مقدار لازم رنگ خوراکی قرمز: به مقدار لازم   چوروی سه رنگ 
طرز تهیه:
۱٫   2. ابتدا دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید.   3.   2.   4. برای تهیه فیلینگ (لایه میانی)، پنیر خامه ای و ماست یونانی را در ظرف شایسته ای به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست گردند.
۵٫   3.   6. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید.   7.   4. آب را در ظرف شایسته ای روی حرارت به جوش آورید.
۸٫ نمک، شکر، چوب دارچین، جوز هندی و اسانس وانیل را به آب اضافه کنید.   9.   6.   10. بعد از چند دقیقه دارچین را از مواد جد کرده و آرد را اضافه کنید.   11.   7.   12. مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.   13. هنگامی که خمیر سفت شد، ظرف را از روی حرارت بردارید و اذن دهید خمیر خنک گردد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سالاد قارچ