گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۱۹ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۱
طرز تهیه پودینگ موز

وب سایت سرآشپز پاپیون: دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود خواهد بود، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم است.   مواد لازم:   شیر  ۲ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ […]

وب سایت سرآشپز پاپیون: دسر کلاسیک خوشمزه و مناسب برای هر فصل و موقعیتی که اغلب مواد اولیه آن موجود خواهد بود، طرز تهیه آن راحت و باب میل همگی هم است.   مواد لازم:   شیر  ۲ پیمانه شکر ۲/۳ پیمانه آرد ذرت ۲.۵ قاشق سوپ خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد کره ۱ قاشق سوپ خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه موز خردشده ۲ عدد ویفر خردشده ۱۵ عدد پودینگ موز   طرز تهیه: ۵ قاشق سوپ خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد کره ۱ قاشق سوپ خوری وانیل‏ ۱ قاشق چای خوری نارگیل رنده شده ۱/۲ پیمانه موز خردشده ۲ عدد ویفر خردشده ۱۵ عدد قابلمه‌ای آماده کنید و شیر، شکر، آرد ذرت و نمک را در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را خوب هم بزنید تا نرم شده و آب مازاد آن گرفته گردد. حرارت را کم کنید و در ظرف دیگری مخلوط شیری داغ را با دقت به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید طوری که زرده ها باز نشوند. مخلوط زرده و شیر را به قابلمه بازگردانید و با بقیه مواد هم بزنید. این مخلوط را همزمان با حرارت دادن، دو تا سه دقیقه هم بزنید. در مراحل انتهایی پخت، کره و وانیل را هم اضافه کنید و خوب ترکیب کنید تا مایه‌ای نرم حاصل گردد. پودینگ را در کاسه بزرگی بریزید. این کاسه را درکاسه‌ای بزرگتر در بر دارنده یخ قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید تا پودینگ به دمای اتاق برسد و حرارتش را به آرامی از دست بدهد. این زمان سی دقیقه طول خواهد کشید. پس از این مدت روی ظرف را بپوشانید و مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید. موقع سرو ویفرهای خرد شده را کف ظرف‌های مد نظر بریزید. پودینگ خنک شده را با تکه‌های موز مخلوط کنید و با آن روی ویفرها را بپوشانید. موقع سرو دسر را با یک تکه موز تزیین و سرو کنید

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه پلو تایلندی