گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۱۶ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۷
طرز تهیه پلو لوبیا سفید؛ گمشده در سفره ایرانی

یکی از خواص لوبیا سفید کاهش دهندگی قند خون است، علاوه بر آن باعث کاهش فشار خون هم میشود. یکی از خواص مفید لوبیا سفید پایین بودن میزان چربی آن و بالا بودن میزان پروتئین آن است. لوبیا سفید باعث جلوگیری از بروز ناراحتی‌های قلبی و عروقی میشود. علاوه بر این خاصیت معالجه کنندگی در […]

یکی از خواص لوبیا سفید کاهش دهندگی قند خون است، علاوه بر آن باعث کاهش فشار خون هم میشود. یکی از خواص مفید لوبیا سفید پایین بودن میزان چربی آن و بالا بودن میزان پروتئین آن است. لوبیا سفید باعث جلوگیری از بروز ناراحتی‌های قلبی و عروقی میشود. علاوه بر این خاصیت معالجه کنندگی در مقابل مریضی یبوست را دارد.

استفاده این ماده غذایی باعث نوسازی سلول‌ها میشود. این لوبیای مفید برای هیچ کدام از گروه‌های خونی ایجاد مشکل نمیکند. بدلیل اینکه لوبیا سفید دارای سدیم و پتاسیم بسیاری است، با ایجاد تعادل بین این دو عنصر فشار خون و ضربان قلب را تنظیم میکند. لوبیا سفید مرجع منگنز و مس است. باعث خنثی شدن رادیکال‌های آزاد بدن میشود و از بروز سرطان‌های متفاوت جلوگیری میکند. لوبیا سفید باعث میشود قند به سرعت جذب خون نشود و این بدلیل وجود آنزیمی است که علت جلوگیری از تجزیه نشاسته در روده میشود.   طرز تهیه پلو لوبیا سفید؛ گمشده در سفره ایرانی

  لوبیا سفید علاوه بر این باعث افزایش شیر در مادران شیرده، بالا رفتن میل جنسی، معالجه درد‌های کمر و کلیه و تندرستی ریه شده و سرفه‌های خشک را معالجه میکند. به سبب بالا بودن پروتئین لوبیا سفید، این ماده غذایی در معالجه مریضی نقرس موثر است. ولی برای کسانی که اسید اوریک خونشان بالاست مضر است. از آنجایی که لوبیا سفید نفاخ است و علت ایجاد باد در معده و روده میشود، برای اشخاص مبتلا به بیماری‌های گوارشی مشکل ساز است. با خیساندن لوبیا سفید پیش از پخت آن و استفاده از چاشنی و ادویه در هنگام پخت آن، می توان از نفخ آن جلوگیری نمود.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سالاد سزار ویژه گیاهخواران

مواد لازم:
سیر ۲ حبه
روغن به میزان لازم
پیاز ۱ عدد
خرما ۸ عدد
کشمش ۳ قاشق سوپ خوری
گوشت ۲۰۰ گرم
برنج یک ونیم پیمانه
لوبیا سفید یک پیمانه
زردچوبه به مقدار لازم
۳ قاشق غذاخوری ادویه (پلویی)
دارچین و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه پلو لوبیا سفید

طرز تهیه:
۱. در یک ظرف، زردچوبه را با روغن تفت داده، لوبیایی که از قبل خیسانده ایم را آبکش کرده و در روغن تفت میدهیم. پس از آن به آن آب اضافه کرده و اذن میدهیم تا تماما بپزد. زمان پخت لوبیا دو ساعت طول میکشد.

۲. در انتهای پخت، نمک را به آن اضافه میکنیم.

۳. در یک ظرف جدا، گوشت را با سیر پیاز و دارچین تفت داده و به آن، آب اضافه میکنیم و اذن میدهیم تا تماما پخته گردد.

۴. برنج را در اب جوشانده، لوبیا را به آن اضافه کنید.

۵. پس از آن آن‌ها را آبکش میکنیم.

۶. دقت کنید که برنج در زمان آبکشی، باید اندکی زنده‌تر از حالت مرسوم باشد. پس از آن پوست خرما‌ها را گرفته، هسته آنرا جدا کرده و در روغن یا کره سرخ میکنیم. کشمش را به آن اضافه میکنیم و اندکی تفت میدهیم.

نکات:
قابلمه‌ای که برای دم کردن برنج مدنظر داشته ایم با روغن چرب میکنیم. ابتدا پلو را در قابلمه ریخته و گوشت و خرما را لا به لای برنج قرار میدهیم.   مرجع: برترین ها