گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۵:۱۶ :: ۱۳۹۷/۰۸/۱۷
طرز تهیه نوشیدنی های خوشمزه ویژه فصل پاییز+ عکس ها

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در مطلب زیر طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز هست و با میوه های این فصل تهیه می گردند. برای آشنایی با روش تهیه آنان همراهمان باشید. بیشتربخوانید :طرز تهیه یک عصرانه دلچسب پاییزی ۱- سانگریا مواد لازم […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛در مطلب زیر طرز تهیه ۱۰ کوکتل و نوشیدنی نوشته شده که مناسب پاییز هست و با میوه های این فصل تهیه می گردند. برای آشنایی با روش تهیه آنان همراهمان باشید.

بیشتربخوانید :طرز تهیه یک عصرانه دلچسب پاییزی

۱- سانگریا

مواد لازم

۲ پیمانه آب داغ ۲ عدد چای سیاه کیسه ای ۲ چوب دارچین نصف پیمانه شکر ۳ پیمانه آب انار ۱ پیمانه آب پرتقال تازه ۱ عدد پرتقال متوسط ۱ عدد لیموترش زرد متوسط ۱ عدد لیموترش سبز متوسط ۱ عدد سیب متوسط ۳ پیمانه آب گازدار

طرز تهیه

        چای کیسه ای را درون آب داغ بریزید. چوب های دارچین را درون آن بیندازید و ۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. در یک پارچ بزرگ، چای دارچینی را با همه مواد مخلوط کنید. آن را یک ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شده و همه مزه ها به خورد هم بروند. نوشیدنی را با یخ سرو کنید.

۲- لیموناد رزماری

مواد لازم

۱ پیمانه آب لیموترش ۳/۴ پیمانه شکر پوست دو عدد لیموترش دو ساقه رزماری ۴ تا ۶ پیمانه آب گازدار

طرز تهیه

آب لیموترش و شکر را درون شیرجوش با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشند. آن را دائم هم بزنید تا شکر تماما در آب لیمو حل گردد. پوست لیموترش و ساقه های رزماری را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید. از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن، یک شب تا صبح در یخچال بگذارید. این لیموناد را از صافی گذر داده و با ساقه رزماری تزئین و سرو کنید.

۳- کوکتل کامکوآت 

مواد لازم

۱ پیمانه شکر ۱ پیمانه آب ۲ قاشق چایخوری دانه فلفل قرمز کوبیده شده ۲۴ عدد کامکوآت یخ ۳ لیتر آب گازدار

طرز تهیه

آب و شکر را در یک شیرجوش کوچک با هم مخلوط کرده و هم بزنید. پس از جوشیدن شربت، شعله را خاموش کنید. دانه های فلفل قرمز را به مدت ۳۰ دقیقه درون شربت بیندازید. پس از آن آن را از صافی گذر دهید. کامکوات ها را حلقوی برش داده و درون پارچ بریزید. شربت را روی آن ریخته و با یخ سرو کنید.

۴- کوکتل گلابی

مواد لازم

۱ پیمانه آب گلابی ۱ قاشق چایخوری آب لیموترش ۳/۴ پیمانه عسل ۱/۴ پیمانه شکر ۱ ساقه رزماری ۱ عدد زنجبیل پوست کنده مقدار اندکی پودر جوزهندی یخ آب گازدار

طرز تهیه

آب گلابی، آب لیموترش، عسل، شکر، رزماری، زنجبیل و جوزهندی را درون قابلمه کوچکی با هم مخلوط کنید. آنان را روی حرارت بگذارید و اذن دهید تا بجوشند. پس از ۵ دقیقه شعله را کم کنید و هم بزنید تا شکر به صورت کامل در مواد حل گردد. آن را از روی حرارت بردارید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. شربت را از صافی گذر دهید و کنار بگذارید تا خنک گردد. برای سرو، نصف پارچ را با یخ پرکنید، ۳ قاشق غذاخوری از این سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. در صورت تمایل توان دارید سیروپ بیشتری اضافه کنید تا کوکتل شیرین تر گردد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه رولت هویج؛ عکسی و فاز به فاز

۵- کوکتل انار و گریپ‌‌فروت

مواد لازم

نصف پیمانه آب گریپ‌فروت نصف پیمانه آب انار ۱ پیمانه شکر ۲ عدد بادیان ستاره ای یخ آب گازدار دانه های انار

طرز تهیه

آب گریپ‌فروت، آب انار، شکر و بادیان ستاره ای را درون شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. شربت را مدام هم بزنید تا شکر تماما آب گردد. پس از آن از صافی گذر داده و کنار بگذارید تا خنک گردد. برای سرو، پارچ را تا نیمه از یخ پر کنید. ۴ قاشق غذاخوری از سیروپ را ریخته و آب گازدار را بیفزایید. ۴ در آخر، کوکتل را با دانه های انار تزئین و سرو کنید. درون یک قابلمه کوچک، آب و زنجبیل را با هم مخلوط کنید.

۶- یخ‌چای سبز با زنجبیل، نعناع و عسل

نوشیدنی ویژه فصل پاییز

مواد لازم

۶ پیمانه آب ۱/۴ پیمانه زنجبیل ۳ تا ۶ عدد چای سبز کیسه ای نصف پیمانه برگ نعناع ۱/۳پیمانه عسل ۱ عدد لیموترش

طرز تهیه

روی حرارت بگذارید تا بجوشد. پس از آن از روی حرارت برداشته، کیسه های چای سبز و برگ های نعناع را در آن انداخته و ۱۵ دقیقه کنار بگذارید تا دم بکشد. چای را از صافی گذر دهید. عسل و آب لیموترش را اضافه کرده و هم بزنید. برای سرو، دو برش لیموترش، برگ نعناع و یخ در لیوان ریخته و چای را به آن اضافه کنید. چای را در آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کنید.

۷- کوکتل هلو 

نوشیدنی ویژه فصل پاییز

مواد لازم

۲ پیمانه آب ۳ عدد چای سبز کیسه ای ۴ عدد هلوی درشت آب ۱ عدد لیموترش ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی عسل برگ ریحان یا نعناع

طرز تهیه

پس از آن کنار بگذارید تا سرد گردد. هلوها را پوست کنده و درون مخلوط کن بریزید. هم بزنید تا تماما پوره گردد. چای، پوره هلو و نوشیدنی زنجبیلی را با هم مخلوط کنید. عسل را افزوده و هم بزنید. نوشیدنی را با برگ های نعناع یا ریحان تزئین و سرو کنید. لیموترش و پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را به آنان افزوده و هم بزنید.

۸- کوکتل انگور سفید

نوشیدنی ویژه فصل پاییز

مواد لازم

۱/۲ پیمانه انگور سفید یخ زده ۱/۲ انگور قرمز یخ زده ۱ عدد پرتقال ۱ عدد لیموترش ۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی ۴ پیمانه آب انگور سفید

طرز تهیه

پرتقال را قاچ کرده و درون پارچ بریزید. بقیه مواد را افزوده و هم بزنید.

۹- آب آناناس و زنجبیل

مواد لازم

۴ پیمانه نوشیدنی زنجبیلی ۴ پیمانه آب آناناس ۱ تکه زنجبیل خرد شده ۱ عدد پرتقال نصف پیمانه برگ تازه ریحان

طرز تهیه

همه مواد را به غیر از نمک را با هم درون مخلوط‌کن بریزید. پس از اینکه پوره و یکدست شدند، درون لیوان دلخواه ریخته و با نمک دریایی تزئین و سرو کنید.

۱۰- کوکتل کره کاکائو

مواد لازم

۵۷ گرم کاکائوی سیاه ۲۱ گرم سس کارامل ۱ اسکوپ بزرگ بستنی وانیلی نصف اسکوپ یخ نوک انگشت نمک دریایی

طرز تهیه

مرجع: روزیاتو