گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۳۳ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
طرز تهیه نرگسی اسفناج

وب سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که در بر دارنده اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.  یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی […]

وب سایت دونفره: اگه دوست دارین یه غذای سالم و مغذی بخورین که در عین حالی که گوشت یا مرغ نداره غنی از آهن و مواد مفید دیگه هم باشه، غذاهایی که در بر دارنده اسفناج هستن میتونن گزینه خیلی خوبی باشن.  یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی فوری، آسون و خوشمزه هست نرگسی اسفناجه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم، امید دارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه محشرش لذت ببرین  مواد لازم :

    ۳۰۰ گرم اسفناج خام    ۲ عدد پیاز کوچک یا ۱ عدد پیاز بزرگ    ۲ حبه سیر    ۲ عدد تخم مرغ    نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه نرگسی اسفناج

مراحل تهیه :

 یکی از غذاهای سنتی و اصیلی که از اسفناج درست میشه و خیلی فوری، آسون و خوشمزه هست نرگسی اسفناجه که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم، امید دارم تهیه اش کنین و از طعم و مزه محشرش لذت ببرین  ابتدا باید پیاز رو خورد کرده و با اندکی روغن سرخ کنیم. پیاز رو خیلی ریز خورد نکنین چون بهتره داخل نرگسی زیر دندون بیاد.تا پیاز داره سرخ میشه، اسفناج هایی که شستیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و درش رو میذاریم تا با حرارت خیلی ملایم بپزه.اسفناج بسیار زود میپزه و حجمش رو از دست میده و آماده میشه.وقتی پیاز سبک گردید سیری که خورد کردیم رو هم اضافه کرده و باز تفتشون میدیم. اندکی که تفتشون دادیم زرچوبه و فلفل هم بهشون اضافه میکنیم و اذن میدیم تا پیاز طلایی بشه.اکنون اسفناج پخته رو هم به سیر و پیاز سرخ شده اضافه میکینم.وقتی موادو اندکی با هم تفت دادیم تا اسفناج مزه بگیره بهش به اندازه کافی نمک هم میزنیم.سر انجام تخم مرغ هارو روی مواد میشکونیم و اذن میدیم تا خودشون رو بگیرن. بهتره تخم مرغ تماما سفت نشه و عسلی بمونه …حالا نرگسی خوشمزه ما حاضره و میتونیم با نون و ماست به عنوان چاشنی تمایلش کنیم … نوش جان

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع