گروه: آشپزی
تاریخ: ۳:۵۷ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۳
طرز تهیه نان شیرمال کشمشی مخصوص ماه رمضان

سرویس سبک زندگی فردا: نان شیرمال یکی از نان های سنتی و خوشمزه هست که به شیوه های متفاوت طبخ می گردد. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه ای را به نقل از عکس زندگی می بینید.   مواد لازم آرد گندم ۳ لیوان سرخالی شیر ۱ لیوان شکر ۱/۲ لیوان کشمش ۱/۲ […]

سرویس سبک زندگی فردا: نان شیرمال یکی از نان های سنتی و خوشمزه هست که به شیوه های متفاوت طبخ می گردد. در ادامه روش تهیه نان شیرمال کشمشی خوشمزه ای را به نقل از عکس زندگی می بینید.   طرز تهیه نان شیرمال خوشمزه مخصوص ماه رمضان

مواد لازم

آرد گندم ۳ لیوان سرخالی
شیر ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
کشمش ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
پودر خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱۰۰ گرم
نمک قدری

طرز تهیه نان شیرمال کشمشی

۱ –   1 – پودر خمیر مایه را با ۲ قاشق آب گرم ( داغ نباشد ) و نصف قاشق شکر مخلوط کنید و ۵ دقیقه بگذارید بماند.

۲ – 2 – درون کاسه ای تخم مرغ ، کره آب شده ، شیر ، شکر ، خمیر مایه آماده و مقدار بسیار اندکی نمک ( نوک قاشق ) مخلوط کنید.

۳ – 3 – پس از آن آرد را قاشق قاشق اضافه نمائید تا خمیر لطیفی بدست بیاید و در آخر نیز کشمش را اضافه کنید.

۴ – 4 – خمیر را پس از آماده شدن قدری ورز دهید. ( (خمیر لطیف هست و امکان دارد اندکی چسبناک باشد اما نیازی به افزودن آرد اضافه نیست).

نرمی خمیر باید مثل نرمی لاله گوش باشد.

۵ – 5 – خمیر را پس از اینکه اندکی ورز دادید به مدت ۳ ساعت استراحت دهید.

((برای استراحت دادن خمیر باید داخل کاسه ای بزرگ را چرب کنید. خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را ۳ ساعت بپوشانید)

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع

۶- خمیر را کف کاسه قرار دهید و روی آن را ۳ ساعت بپوشانید)۶- پس از ۳ ساعت زمان خمیر را به چند قسمت برابر تقسیم کنید.

۷ – 7 – سه قسمت از خمیر را بصورت نوارهای بلندی حالت دهید پس از آن بصورت گیس بافت ببافید.

میتوانید انواع مدل ها مثل گل ، اشکال هندسی ، حیوانات و … را با خمیر درست کنید.

۸ – 8 – برای رومال قدری کره آب شده و ۱ زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با قلمو روی خمیرها بزنید.

نکته : در صورت تمایل میتوانید قدری کنجد نیز روی نان شیرمال کشمشی بپاشید.

۹ – 9 – خمیرهای آماده را درون سینی فر قرار دهید و ۲۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید. ( ( برای پوک شدن نان شیرمال این استراحت لازم است).

۱۰ – 10 – پس از استراحت، سینی را درون فری که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده هست به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید.

۱۱ – 11 – در انتهاء پخت میتوانید گریل بالا را ۲ دقیقه روشن کنید تا روی نان ها طلایی گردد ، نان ها را پس از خنک شدن سرو کنید.
نکات

خمیر را تا حدودی باید ورز دهید که مواد باهم ترکیب گردند.
ورز دادن بیشتر از حد باعث خشکی خمیر و ترک خوردن نان ها خواهد گردید.
در صورت تمایل میتوانید مقدار شکر را ۲ برابر کنید.