گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۱۹ :: ۱۳۹۷/۰۸/۱۹
طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر؛ پیش غذای متمایز

ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت: نان سیر، بر خلاف اسمش، خیلی هم بو و طعم سیر نمی دهد، مقدار آن به مقداری هست که تنها حسش کنید و احساس خوبی به شما دست دهد. در این مطلب طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر را به شما تعلیم داده ایم.   مواد لازم: […]

ماهنامه آشپزباشی - لیلا آیانی صفت: نان سیر، بر خلاف اسمش، خیلی هم بو و طعم سیر نمی دهد، مقدار آن به مقداری هست که تنها حسش کنید و احساس خوبی به شما دست دهد. در این مطلب طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر را به شما تعلیم داده ایم.   مواد لازم:

ریحان (خرد کرده) یک سوم پیمانه جعفری (خرد کرده) یک سوم پیمانه سیر (له کرده) سیر ۱ حبه کره ۱ قاشق سوپخوری روغن (زیتون) یک دوم قاشق سوپخوری آب (ولرم) ۳۲۵ میلی لیتر (حدود یک و یک سوم پیمانه) بهبود دهنده یک دوم قاشق چایخوری شکر یک دوم قاشق سوپخوری نمک یک دوم قاشق سوپخوری آرد ۵۰۰ گرم مایه خمیر (پودر) یک دوم قاشق سوپخوری پنیر (گودای رنده کرده) ۲۰۰ گرم   طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر    طرز تهیه:   1.     1.   2. آرد، مایه‌خمیر، نمک، شکر و بهبود دهنده را در ظرف شایسته ای بریزید و مخلوط کنید.   2.   3.   4. تا خمیر شایسته ای حاصل گردد.   5.   3.   6.   7.   4. حالا روغن زیتون را به خمیر بیفزائید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست گردد.   5.   8.   6.   9.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه لقمه هندوانه ژله ای ویژه شب یلدا +فیلم