گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۰۳ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۶
طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده نماییم و شکل و طعم تازه ای بهشون بدیم. در این مطلب هم طرز تهیه میت بال با سس گوجه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  میتونیم از میت بال داخل خورشت ها، خوراک ها و حتی پلو مخلوط هامون استفاده نماییم و شکل و طعم تازه ای بهشون بدیم.

در این مطلب هم طرز تهیه میت بال با سس گوجه رو براتون میذارم که میتونه به عنوان یه خورشت خوشمزه با برنج سرو بشه.

مواد لازم

۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۱ عدد پیاز

۳ عدد گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ

۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۱ قاشق غذاخوری نعنا خشک

۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی

نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

طرز تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی

مراحل تهیه میت بال با سس گوجه فرنگی:

در ماهیتابه رو میذاریم و گاهی میت بالهارو زیرو رو میکنیم تا هم سرخ بشن و هم بپزن.

اکنون نوبت به آماده کردن سس میت بالها میرسه. برای تهیه سس هم بسه پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل و زرچوبه رو با هم تفت بدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه اردبیل؛ از حلوای زنجبیلی تا نان برنجی

وقتی رب سرخ گردید گوجه فرنگی هایی که با غذا ساز یا مخلوط کن پوره کردیم هم بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکینم.
اکنون نعنا خشک رو هم میریزیمبعد یک لیوان آب به سس اضافه میکنیم.

سر انجام میت بال هارو دو مرتبه داخل سس میذاریم ودر ماهیتابه رو هم میذاریم تا میت بالها برای نیم ساعت بپزن تا هم طعم سس رو بگیرن و هم خوب مغز پخت بشن.وقتی سس تنگ آب گردید و خورشتمون به روغن افتاد دیگه مهیاست.اکنون میتونیم خورشت خوشمزه مون رو با برنج نوش جان کنیم.

مرجع:سایت دونفره