گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۵۲ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۷

مجله اینترنتی ستاره: موهیتو یا موخیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی هست که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. اصل موهیتو (Mojito) کوبایی هست، اما درباره زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع گسترده نیشکر و بسیاری گیاه نعناع […]

مجله اینترنتی ستاره: موهیتو یا موخیتو نوعی نوشیدنی خنک و تابستانی هست که از ترکیب آب گازدار، برگ نعناع، شکر و آبلیمو تهیه می‌شود. اصل موهیتو (Mojito) کوبایی هست، اما درباره زمان و چگونگی به وجود آمدن این نوشیدنی، اطلاعات دقیقی در دست نیست اما هرچه باشد، وجود مزارع گسترده نیشکر و بسیاری گیاه نعناع در کوبا، عامل کلیدی به وجود آمدن این کوکتل معروف و پرطرفدار بوده هست.

در این مطلب، طرز تهیه موهیتو نعناع یا موخیتو را به شما تعلیم می‌دهیم تا بتوانید این نوشیدنی خوشمزه را در منزل تهیه کرده و از طراوت و تازگی این ترکیب جادویی لذت ببرید.

موا لازم برای تهیه موهیتو نعناع (روش اول):

آب ۳ پیمانه

شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه

برگ نعناع تازه ۲ پیمانه

شربت لیمو ۲ پیمانه

آبلیمو ۱ پیمانه

سودا یا آب گازدار ۸ پیمانه

لیمو ترش چند برش برای تزیین

طرز تهیه موهیتو نعناع با سه روش

طرز تهیه موهیتو نعناع (روش اول):

۱٫ ۱٫

۲٫ برای تهیه موهیتو نعناع ابتدا ۲ پیمانه از ۳ پیمانه آب را با شکر ترکیب کرده و داخل ظرف شایسته ای ریخته، آن را به مدت ۵ دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید.

۳٫ ۲٫

۴٫ نعناع را به آب اضافه کرده و خوب هم بزنید و اذن دهید به مدت ۵ دقیقه در همین حالت بر جای بماند.

۵٫ ۳٫

۶٫ پس از ۵ دقیقه، برگ‌های نعناع‌ را از داخل ظرف بیرون آورده و خوب فشار دهید و کنار بگذارید.

۷٫ ۴٫

شربت لیمو، آب لیمو و ۱ فنجان از آب باقی مانده را داخل پارچ بزرگی بریزید و خوب ترکیب کنید. ۵٫

موا لازم برای تهیه موهیتو نعناع (روش دوم):

شکر سفید ۱ ق غذاخوری

لیموترش تازه ۲ عدد

برگ نعناع چند برگ بزرگ

یخ به مقدار زیاد

آب گازدار یا سودا یا نوشابه اسپرایت ۱ قوطی

طرز تهیه موهیتو نعناع با سه روش
طرز تهیه موهیتو نعناع (روش دوم):

اکنون شربت نعناعی که در ابتدا تهیه کردید را به ترکیب بالا اضافه کنید.

۱٫ سر انجام آب گازدار را به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز پخت لازانیای سیب زمینی

۲٫

۳٫ موهیتو نعناع را با یخ زیاد و برش‌های نازک لیمو سرو کنید.

۴٫ تهیه موهیتو نعناع با روش گفته شده یکی از راه‌های اصیل تهیه این نوشیدنی تابستانی دوست داشتنی هست اما همان‌طور که نگاه کردید اندکی وقت‌گیر هست یا به قولی دنگ و فنگ دارد.

۵٫  موهیتویی که در کافی شاپ‌ها و رستوران‌ها سرو می‌شود طبق معمول با روش دیگری تهیه می‌شود که ساده‌تر و سریع‌تر هست و البته طعمی پذیرفتنی و نزدیک به این روش دارد.

۶٫ این روش بسیار ساده‌تر و فوری تر هست و البته موهیتو نعناع با این روش نیز طعم خوب و دلچسبی دارد.

با مقدار مواد اولیه مذکور، ۱ لیوان بزرگ موهیتو نعناع خواهید داشت و برای مقادیر زیادتر می‌توانید مقدار مواد اولیه را به نسبت زیادتر کنید.

موا لازم برای تهیه موهیتو نعناع (روش سوم):

نعناع ۷-۸ برگ بزرگ

لیمو ترش ۲ عدد

عسل ۱ ق غذاخوری

آب گاز دار یا دلستر لیمویی ۱ قوطی

یخ به مقدار زیاد

طرز تهیه موهیتو نعناع با سه روش
طرز تهیه موهیتو نعناع (روش سوم):

۱٫ برای تهیه موهیتو نعناع به روش آسان ابتدا یک قاشق غذاخوری شکر را داخل یک لیوان بریزید.

۲٫ لیمو‌ترش‌ها را با پوست به برش‌های کوچک تقسیم کنید و آن‌ها را روی شکر بریزید.

۳٫ برگ‌های نعناع تازه را نیز روی لیموها بریزید.

۴٫ با یک ابزار مناسب مواد را اندکی بکوبید تا عصاره لیمو و نعناع خارج گردند.

نکته:

۱٫   اکنون به مقدار زیاد یخ روی مواد بریزید و سر انجام نوشابه اسپرایت یا آب گازدار را روی آن‌ها بریزید.

۲٫ موهیتو نعناع را با برش‌های نازک لیمو و برگ نعناع تازه سرو کنید.

۳٫همان‌طور که نگاه کردید، روش دوم بسیار آسان و سریع‌تر هست و طبق معمول راه‌های آسان و فوری هواداران بیشتری دارند.

در روش سوم تهیه موهیتو به میکسر یا مخلوط‌کن احتیاج دارید پس ابتدا؛ لیموتر‌ش‌ها را با پوست خرد کرده و داخل مخلوط‌کن بریزید.