گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۵:۳۶ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
طرز تهیه موس پرتقالی، دسر فصل

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه آشنا کنیم. موس پرتقالی، دسری مناسب فصل بوده که مراحل تهیه‌ی آن بسیار آسان هست. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این موس خوشمزه، با ما همراه باشید. […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک دسر خوشمزه آشنا کنیم. موس پرتقالی، دسری مناسب فصل بوده که مراحل تهیه‌ی آن بسیار آسان هست. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این موس خوشمزه، با ما همراه باشید.

موس پرتقالی، دسر فصل

مواد لازم:

آب پرتقال: یک و یک چهارم پیمانه

پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری

خامه‌: یک و نیم پیمانه

وانیل: یک قاشق چایخوری

رنده‌ی پوست پرتقال: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

یک چهارم پیمانه آب پرتقال را با پودر ژلاتین مخلوط کرده و داخل مایکروفر یا روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا ژلاتین تماما در آب پرتقال حل گردد.
بقیه‌ی آب پرتقال را بهمراه وانیل و رنده‌ی پوست پرتقال به خامه اضافه می‌کنیم و مواد را خوب هم می‌زنیم تا تماما یکدست گردند.
مخلوط ژلاتین را به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.
موس پرتقالی آماده شده را در ظرف‌های مناسب ریخته و در یخچال قرار می‌دهیم. قبل از سرو موس پرتقالی، روی آن را با تکه‌های کوچک پرتقال یا رنده‌ی پوست پرتقال، تزیین می‌کنیم.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه لوف مرغ (مرغ قالبی) فاز به فاز

مرجع: تابناک باتو