گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۵

ماهنامه کیک و شیرینی – روشنک گودرزی: هلو و شلیل از میوه های تابستانی پرخاصیت می باشند که اندک اندک فصلشان فرا می‌رسد. اگر میخواهید از خواص بی مثل آنان در فصلهای دیگر هم بهره ببرید مربای هلو و شلیل را تهیه کنید. مواد لازم: هلو زعفرانی: ۵۰۰ گرم شلیل (شبرنگ): ۵۰۰ گرم شکر: ۱ […]

ماهنامه کیک و شیرینی – روشنک گودرزی: هلو و شلیل از میوه های تابستانی پرخاصیت می باشند که اندک اندک فصلشان فرا می‌رسد. اگر میخواهید از خواص بی مثل آنان در فصلهای دیگر هم بهره ببرید مربای هلو و شلیل را تهیه کنید.
مواد لازم:
هلو زعفرانی: ۵۰۰ گرم شلیل (شبرنگ): ۵۰۰ گرم شکر: ۱ کیلو  آب: ۱ پیمانه پرک بادام: به مقدار لازم دانه های هل: به مقدار لازم زعفران: چند پر    طرز تهیه مربای هلو و شلیل
طرز تهیه:
۱٫   2. باید شربت به قوام کامل برسد.
۳٫ شلیل و هلوها را با سلیقه دلخواه برش زده و پس از قوام آمدن شربت، به آن می افزاییم و اذن می دهیم تا میوه ها بپزد ولی له نشود.

نکته:
۱٫     در این فاز پرک بادام، دانه های هل و زعفران را می افزاییم و پس از چند جوش قابلمه را از روی شعله بر می داریم و اذن می دهیم مربا درون قابلمه خنک گردد.
۲٫    
3.         برای اینکه مربا شکرک نزند باید دقت کنید که پس از جوش آمدن شربت به هیچ عنوان آن را هم نزنید و اذن دهید خوب قوام بیاید.
۴٫     چون پس از اضافه کردن میوه ها به دلیل وجود آب درون میوه اندکی شربت رقیق خواهدشد.
۵٫         می توانید از خلال بادام به جای پرک استفاده کنید.
۶٫        اسانس این مربا به سلیقه شماست.

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع