گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۶ :: ۱۳۹۷/۰۵/۱۷
طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر

وب‌سایت دو نفره: مرباها بخشی از لاینفک سفره ی صبحونه ی ما ایرانی ها هستن و طبق فصول متفاوت و میوه هایی که وجود داره خانومای کدبانو همیشه خوب ترین هارو تهیه میکنن. امروز هم با طرز تهیه مربای انجیر این میوه خارق العاده جذاب و محبوب در خدمتتون هستیم.     مواد لازم برای […]

وب‌سایت دو نفره: مرباها بخشی از لاینفک سفره ی صبحونه ی ما ایرانی ها هستن و طبق فصول متفاوت و میوه هایی که وجود داره خانومای کدبانو همیشه خوب ترین هارو تهیه میکنن. امروز هم با طرز تهیه مربای انجیر این میوه خارق العاده جذاب و محبوب در خدمتتون هستیم.   طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر 
مواد لازم برای تهیه ی مربای انجیر

          انجیر ۱ کیلوگرم     شکر ۷۰۰ گرم     آب ۱ تا ۱٫۵ لیوان     وانیل یا گلاب به دلخواه و میزان لازم طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
۵ لیوان     وانیل یا گلاب به دلخواه و میزان لازم برای پخت مربای انجیر به دو روش میتونین عمل کنید. اول اینکه انجیرها رو قشنگ بشورین و پوست بکنید و شکر رو لابه لا بریزین و حدود ۳ تا ۴ ساعت بهش استراحت بدین تا آب پس بده و هیچ آبی هم بهش اضافه نکنید.   طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
  پس از این زمان قابلمه رو روی حرارت بذارین تا بپزه.برای پخت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه زمان مستلزم و بهتره که ۱۰ دقیقه ی اول در قابلمه رو ببندین تا مربا طلایی رنگ بشه .۵ ۵ دقیقه ی آخر هم در صورت تمایل اندکی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر پس از پختن مربا شهد اونو از صافی بسیار ریز بگذرونین تا دونه هارو جدا کنید و یا به مدد قاشق یا ملاقه این کارو انجام بدین.   روش دوم برای تهیه ی مربای انجیر

  در این روش نیازی به پوست کندن انجیرها نیست. در اوائل کار شکر رو بهمراه ۱ تا ۱٫۵ ۵ لیوان آب روی حرارت قرار بدین تا اندکی قوام بیاد و پس از آن انجیرها رو داخل شهد بریزین.   طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر
  به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اذن دهید که انجیرها بجوشند تا پخته گردند. در این روش نیازی به جدا کردن دانه های ریز انجیر هم نیست چون دونه ی بسیاری توی مربا نمیبینید.

این مطلبو از دست ندید!  غذاهای غیر برنجی که در یک چشم بر هم زدن آماده می گردند+ طرز تهیه

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر     در صورت تمایل اندکی وانیل یا گلاب به مربا اضافه کنید. در این روش انجیرها شکل خودشون رو محافظت میکنن و زیباتر می باشند.   طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر  
نکات تهیه ی مربای انجیر

          برای تهیه ی مربای انجیر بهتره از انجیر های متوسط استفاده کنید و انجیرها نه بسیاری نرم باشند و نه کال و سفت.         مواظب سر رفتن مرباتون باشین به ویژه در شیوه ای که از انجیر پوست کنده استفاده میکنید و اهتمام کنید از حرارت ملایم برای پخت مربا استفاده کنید.         در حالتی که مایل به جدا کردن پوست انجیر ندارین بهتره که دم اونو فراوان کوتاه نکنین تا انجیر در در خلال پخت وا نره .         انجیر سبز نسبت به انجیر سیاه مناسب تره و مربای خوشرنگ تری رو خواهید داشت.

طرز تهیه مربای خوشمزه انجیر