گروه: آشپزی
تاریخ: ۴:۵۲ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۹
طرز تهیه لیموعمانی خانگی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  لیموترش‌ها را بشوئید پس از آن روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۱ روز کناری قرار دهید، پس از ۱ روز لیمو‌ها را با آب سرد بشوئید.   بیشتربخوانید : فرمان پخت کوکوی سیب درختی لیمو ترش: ۱ کیلوگرمسرکه: ۱ فنجانآب: به […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  لیموترش‌ها را بشوئید پس از آن روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۱ روز کناری قرار دهید، پس از ۱ روز لیمو‌ها را با آب سرد بشوئید.

طرز تهیه لیموعمانی خانگی

 

بیشتربخوانید : فرمان پخت کوکوی سیب درختی

لیمو ترش: ۱ کیلوگرم
سرکه: ۱ فنجان
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه لیمو عمانی خانگی
درون قابلمه چند لیوان آب بریزید و سرکه را اضافه کنید و اذن دهید به جوش بیاید، باید لیمو‌ها را در ۲ فاز به آب جوش مخلوط با سرکه اضافه کنید.
در فاز اول لیمو‌ها را داخل مخلوط آب جوش و سرکه بریزید و ۱۰ ثانیه اذن دهید بجوشند پس از آن لیمو‌ها را با آب سرد آبکشی کنید.
در فاز دوم لیمو‌های آبکشی شده را دو مرتبه داخل آب جوش بریزید و این بار ۱ دقیقه اذن دهید لیمو‌ها بجوشند پس از آن داخل آبکش بریزید، اما آبکشی نکنید.
پس از خنک شدن لیمو‌ها با خلال دندان سوراخ ریزی روی هر لیمو ایجاد کنید، پارچه‌ای را در آفتاب پهن کنید و لیمو‌ها را به مدت ۱۰ روز روی پارچه قرار دهید، پس از این مدت زمان لیمو‌ها را داخل سبد بریزید و در سایه قرار دهید تا کامل خشک گردند.

این مطلبو از دست ندید!  آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

مرجع: خراسان نیوز