گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۵۱ :: ۱۳۹۷/۰۷/۲۰
طرز تهیه قیمه بوشهری، یک قیمه متمایز و لذیذ

مجله ایران بانو – پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی متفاوت است. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش طبق معمول با شکر پلو صرف می‌شود. مواد لازم: ۳۵۰ گرم […]

مجله ایران بانو – پگاه حیدری: قیمه بوشهری با قیمه‌های شهرهای دیگر خیلی متفاوت است. هم از نظر ظاهری و هم از نظر مزه. قیمه بوشهری را می‌کوبند و باید طوری گوشت آن له شده باشد که با زدن قاشق کش بیاید. این خورش طبق معمول با شکر پلو صرف می‌شود.

مواد لازم:

۳۵۰ گرم گوشت خورشتی ۱۷۰ گرم لپه ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک عدد پیاز بزرگ یک عدد سیب زمینی متوسط و چهارقاچ شده یک قاشق چایخوری پودر زیره یک سوم قاشق چایخوری دارچین زردچوبه به میزان لازم گرد لیمو عمانی به میزان لازم نمک به میزان لازم زعفران یک قاشق غذاخوری گلاب یک قاشق غذاخوری

قیمه بوشهری

طرز تهیه:

اول از همه پیاز را ریز خرد کنید و بعد سرخش کنید تا طلایی شود زردچوبه و اندکی گرد لیمو عمانی و دارچین را به پیاز اضافه کنید و چند لحظه تفت دهید  گوشت و لپه را به پیاز اضافه کنید با حرارت فراوان تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود به اندازه ۲ تا ۳ لیوان آب به آن اضافه کنید و در دیگ را ببندید و اذن دهید تا گوشت و لپه نیم پز شود. سیب زمینی را اضافه کنید و حوصله کنید تا همه مواد با هم کاملاً بپزد. نمک خورش را اندازه کنید. روی یک کاسه بزرگ، آبکش بگذارید و خورش را توی آبکش بریزید طوری که آب از گوشت و لپه و سیب زمینی جدا گردد. مواد توی آبکش را دو مرتبه درون دیگ بازگردانید و با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملاً له شود. ( (این فاز خیلی با اهمیت است چون سبب کش آمدن قیمه خوب کوبیدن مواد با گوشتکوب است). بعد آب گوشت را به مواد له شده اضافه کنید و دیگ را دو مرتبه روی حرارت کم بگذارید. در یک ماهیتابه پیاز داغ درست کنید و رب را با پیاز سرخ کنید آن پودر لیمو عمانی و پودر زیره بزنید تمام این مواد را به قیمه اضافه کنید و اذن دهید تا خورشت جا بیفتد. در این فاصله مدام هم بزنید تا هم قیمه ته نگیرد و هم گوشت کش بیاید. گلاب و زعفران را اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید

این مطلبو از دست ندید!  تهیه ترشی زمستانیِ انار و لبو

گلاب و زعفران را اضافه کنید و پس از ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید قیمه آماده شده را بهمراه شکر پلو زعفرانی یا پلوی آسان نوش جان کنید.