گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۹:۵۲ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛به هر گوشه از کشورمان که سفر کنیم با غذا‌ها و شیرینی‌های منحصربفردی رو به رو می‌شویم که هر کدام طعم خاص خود را دارد. یکی از این شهر‌ها یزد هست و یکی از این شیرینی‌های منحصر بفرد قطاب هست که هواداران خاص […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛به هر گوشه از کشورمان که سفر کنیم با غذا‌ها و شیرینی‌های منحصربفردی رو به رو می‌شویم که هر کدام طعم خاص خود را دارد.

یکی از این شهر‌ها یزد هست و یکی از این شیرینی‌های منحصر بفرد قطاب هست که هواداران خاص خودش را دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان می خواهد تا در این مطلب شما را با طرز تهیه قطاب یزدی و نکته هایی برای خوب تر شدن آن

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

طرز تهیه قطاب خانگی یزدی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۱ عدد

بیکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

شیر یا ماست ۱/۲ پیمانه

آرد به میزان لازم

فرمان تهیه قطاب

برای تهیه قطاب

زیادتر یادبگیرید: قطاب سیب و هویج را قطعا آزمون کنید+عکس 

شیر یا ماست به دمای محیط دست یافته، روغن مایع و بیکینگ پودر را اضافه کنید و مواد را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمایید.

سر انجام آرد را در حدی که خمیر نرم و لطیفی حاصل گردد به مواد اضافه کنید. پس از آن خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

در این فاصله مواد میانی قطاب را تهیه نمایید.

خمیر را پس از استراحت ما بین دو کیسه فریزری به مدد وردنه باز کنید و قالب بزنید.

میزان یک قاشق چایخوری از موا میانی را وسط خمیر قرار دهید و خمیر را بپیچید و یا گرد کنید.

زیادتر یادبگیرید: راهنمای خرید شیرینی 

سر انجام قطاب را درون روغن داغ به به صورتی که روغن روی قطاب را بگیرد سرخ کنید.

روغن مازاد قطاب را با قرار دادن روی دستمال کاغذی بگیرید و پس از خنک شدن در پودر قند بغلتانید و با پودر پسته تزیین نمایید.

در صورت تمایل می‌توانید برای ایجاد عطر و طعم خوب تر از مخلوط پودر قند، پودر بادام و هل برای غلتاندن قطاب‌ها استفاده نمایید.

مواد لازم جهت تهیه مواد میانی قطاب خانگی یزدی

بادام پرک ۱۰۰ گرم

پودر قند ۱۰۰ گرم

پودر پسته ۴۰ گرم

هل سائیده شده ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

عسل ۲ قاشق غذاخوری

گلاب ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه مواد میانی قطاب

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سس فلفل خانگیِ تند و خوشمزه

بادام پرک را بهمراه پودر قند آسیاب کنید.

زیادتر یادبگیرید: فرمان پخت شیرینی آب دندون خوشمزه 

مخلوط بادام و پودر قند الک شده را بهمراه پودر پسته، هل سائیده شده، عسل و گلاب در ظرف تقریبا گودی ترکیب کنید تا مایه یکدستی حاصل گردد.

در صورت تمایل می‌توانید از پودر گردو و دارچین نیز بسته به ذائقه خود در تهیه مواد میانی قطاب در تهیه قطاب، ابتدا آرد را چند بار الک کرده، بعد به مواد خمیر اضافه کنید.

نکته هایی برای خوب تر شدن قطاب‌ها

می‌توانید به جای ماست از همان اندازه شیر استفاده کنید.

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

می‌توانید به جای پودر بادام از پودر پسته استفاده کنید و پودر گردو را با شکر و دارچین، هل و گلاب را با هم مخلوط کرده و به عنوان مواد میانی قطاب از آن‌ها استفاده کنید.

برای طرز تهیه مواد میانی قطاب را باید با حرارت ملایم تماما داغ کرد و اگر روغن تغییر رنگ داد باید روغن را تعویض نمایید.

زیادتر یادبگیرید: طرز تهیه شیرینی مربایی متمایز و خوشمزه 

روغن لازم برای سرخ کردن قطاب لذا، سفارش می‌شود از قابلمه کوچک برای سرخ کردن قطاب استفاده نمایید. آرد را به آرامی به خمیر اضافه کنید.

توجه دارا باشید که خمیر را بیشتر از حد سنگین نکنید چون که موجب خشکی و پف نکردن قطاب خواهد گردید. در برابر اگر آرد کمتر از حد مرسوم اضافه گردد پف قطاب بیشتر از حد می‌شود. علاوه بر این خمیر را به مقدار کم باز کنید چون که اگر خمیر در مجاورت هوا قرار گیرد پف لازم را نخواهد کرد.

در هنگام پیچاندن خمیر قطاب توجه دارا باشید که هیج جای خمیر نباید باز بماند.

طرز تهیه قطاب یزدی خوشمزه

را به جای سرخ کردن روغن در درون فر بگذارید به این صورت که باید خمیر را بسیار نازک پهن کنید و پس از پیچیدن کف سینی را چرب کرده، قطاب‌ها را رمال کنید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید.

می‌توانید قطاب‌ها پس از آن در پودر قند بغلتانید. از پودر پسته استفاده کنید.

برای تزیین قطاب استفاده بیشتر از حد از گلاب در ساختار مواد میانی قطاب موجب ترک خوردن قطاب می‌شود.