گروه: آشپزی
تاریخ: ۰:۱۹ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
طرز تهیه فیله ماهی با تمر هندی

مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله های ماهی کشیده می گردد و پس از آن ماهی در فر قرار می گیرد. برای ماهی با تمر هندی خوب تر هست از فیله سالمون با قطر کم استفاده گردد. سس تمر هندی را میتوان از روز قبل تهیه کرد و در یخچال نگه داشت. […]

مخلوطی از تمرهندی، زرشک و پیاز داغ روی فیله های ماهی کشیده می گردد و پس از آن ماهی در فر قرار می گیرد. برای ماهی با تمر هندی خوب تر هست از فیله سالمون با قطر کم استفاده گردد. سس تمر هندی را میتوان از روز قبل تهیه کرد و در یخچال نگه داشت. بدین ترتیب، ماهی شما در عرض ۱۵ دقیقه آماده می گردد.

 
مواد لازم

    زرشک ¾ پیمانه
    فیله سالمون ۸ عدد (قطر ۱/۵سانتیمتر)
    نمک به مقدار کافی
    فلفل به مقدار کافی
    روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
    پیاز بزرگ ۱ عدد (به صورت خلالی برش بزنید)
    سیر رنده شده ۳ حبه
    خلال بادام ¾ پیمانه
    تمر هندی ۲ تا ۳ قاشق
    سبزی معطر خرد شده تازه ۱ پیمانه (ترکیب دلخواهی از جعفری، گشنیز، ترخون، تره، ریحان و نعنا)
    لیمو ترش برای سرو ۲ عدد

طرز تهیه فیله ماهی با تمر هندی 
طرز تهیه:  

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

فیله های ماهی سالمون را با آب سرد بشویید و پس از آن خوب خشک کنید.

پس از آن شعله را کم کنید و ۱۵ دقیقه دیگر تفت بدهید تا پیاز داغ آماده گردد.

سس تمر هندی تهیه گردیده را در کاسه ای بریزید تا خنک گردد و فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.

سس تمر هندی را روی فیله های ماهی بمالید. اندکی روغن زیتون روی آنان بریزید و آنان را ۱۰-۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا ماهی خوب پخته گردد. ماهی با تمر هندی را به ظرف مد نظر برای سرو جابه جا کنید. لیمو ترش ها را برش بزنید و همراه با ماهی سرو کنید.