گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۰۳ :: ۱۳۹۷/۰۵/۲۱
طرز تهیه فلن مغزدار

ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل هست. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین سبب خیلی مقوی سالم هست. پس قطعا این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید. مواد لازم کاستارد: تخم مرغ: ۴ عددپودر نارگیل: ۱۰۰ گرمشیرعسلی: ۳۲۰ گرمشیر […]

ماهنامه کیک و شیرینی: دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل هست. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین سبب خیلی مقوی سالم هست. پس قطعا این دسر را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کاستارد:

تخم مرغ: ۴ عدد
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
شیرعسلی: ۳۲۰ گرم
شیر (کم چرب): ۴۰۰ میلی لیتر
شیر نارگیل: ۱۶۰ میلی لیتر

مواد لازم لایه کارامل:

شکر: ۷۵ گرم
آب: ۲ قاشق سوپ خوری

مواد لازم فیلینگ (لایه میانی):

شیر عسلی: ۲ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ (۷۰ درصد): ۵۰ گرم

فلن مغزدار

طرز تهیه:

ابتدا برای تهیه لایه کارامل، آب و شکر را در ظرف شایسته ای روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشقی چوبی مواد را هم بزنید تا به رنگ کاراملی در آمده و غلظت یابند. پس از آن ظرف را از روی حرارت بردارید و کارامل را کف قالب های فلن بریزید. برای تهیه کاستارد، زرده و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید. زرده های تخم مرغ، شیر عسلی، شیر و شیر نارگیل را با هم به خوبی مخلوط کنید. پودر نارگیل را اضافه کرده و حدود یک دقیقه دیگر مواد را مخلوط کرده و کنار بگذارید. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی به صورت مجزا آنقدر بزنید تا پف کنند. این مخلوط را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و پس از آن در قالب های فلن روی لایه کارامل بریزید. قالب ها را به سینی فر در بر دارنده آب داغ جابه جایی داده و حدود ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید. برای تهیه فیلینگ، شکلات را به روش بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید و شیر عسلی را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. این مخلوط را در قیف قنادی بریزید و نوک سری قیف را در وسط فلن ها سرو کنید و آنان را با مخلوط فیلینگ پر کنید. آنان را دو مرتبه حدود ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. در پایان، فلن ها را در آورده و اذن دهید به صورت کامل در مجاورت دمای محیط خنک گردند.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه مک اند چیز خوشمزه برای گیاهخواران