گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۳۸ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۷
طرز تهیه فطایر پنیری

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، فطایر پنیری یک غذای عربی هست که می‌توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می‌شود طعمی متمایز و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ، فطایر پنیری یک غذای عربی هست که می‌توانید مواد داخل آن را به دلخواه خودتان انتخاب کنید. اما این فطایر که با ترکیبی از پنیر و نعنا درست می‌شود طعمی متمایز و به یاد ماندنی خواهد داشت. انتخاب نوع پنیر بستگی به خودتان دارد می‌توانید پنیر موزارلا یا ریکوتا و یا هر نوع پنیر دیگری که دوست دارید در مواد به کار ببرید.

طرز تهیه فطایر پنیری

مواد مورد احتیاج:

۳۰۰ گرم پنیر خامه‌ای

جعفری تازه

نعنا تازه

۱ عدد تخم مرغ

½ قاشق چای خوری پودر فلفل سیاه

½ قاشق چای خوری سیاه دانه

مواد خمیر:

۲ و نیم پیمانه آرد

½ قاشق چای خوری نمک

۱ و نیم قاشق چای خوری مایه خمیر

۲ قاشق چای خوری شکر

۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن

۱ پیمانه آب ولرم

پنیر را در قطعات کوچک خرد کنید.

تمام مواد را ترکیب کرده و هم بزنید.

داخل ظرف جداگانه‌ای آرد، شکر، نمک و مایه خمیر را با هم ترکیب کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه آلبالو پلوی مجلسی با گوشت

روغن را اضافه کرده و هم بزنید، آب را اضافه کرده و هم بزنید. پس از آن به مدت ۳ الی ۴ دقیقه خمیر را ورز دهید.

خمیر را داخل ظرف چربی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت کنار بگذارید.

روی سطحی که می‌خواهید خمیر را درست کنید اندکی آرد بپاشید و خمیر را ورز دهید.

پس از آن خمیر را به قطعات برابر تقسیم کنید و با وردنه به نحو تخم مرغی در بیاورید.

۱ ۱ قاشق غذاخوری مواد در مرکز خمیر بریزید.

لبه‌های خمیر را به نحو مورب تا کرده و به هم وصل کنید تا خمیر به نحو قایق در بیاید.

پس از درست کردن خمیر‌ها آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید.

پس از آن روی آن‌ها را کره بمالید و به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرجع: بدونیم