گروه: آشپزی
تاریخ: ۲۳:۱۰ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۸

سرویس سبک زندگی فردا: فرنی ساده‌ترین غذای کمکی نوزاد هست که با شیر گاو، شیر خشک و شیر مادر درست می‌شود. از آنجایی که غذای کلیدی نوزاد تا پیش از یک سالگی “شیر” از آنجایی که غذای کلیدی نوزاد تا پیش از یک سالگی “شیر” هست، غذای کمکی اصلا و ابدا نباید جایگزین شیر گردد. […]

سرویس سبک زندگی فردا: فرنی ساده‌ترین غذای کمکی نوزاد هست که با شیر گاو، شیر خشک و شیر مادر درست می‌شود. از آنجایی که غذای کلیدی نوزاد تا پیش از یک سالگی “شیر” از آنجایی که غذای کلیدی نوزاد تا پیش از یک سالگی “شیر” هست، غذای کمکی اصلا و ابدا نباید جایگزین شیر گردد. غذای کمکی نوزاد از ۱ قاشق مرباخوری در روز آغاز شده و به تدریج افزایش می‌یابد، ولی اگر با آغاز غذای کمکی تمایل کودک به خوردن شیر کم گردد باید ظرفیت و تعداد دفعات تغذیه کودک با غذای کمکی کاهش یابد تا او بتواند شیر بیشتری دریافت کند.   طرز تهیه فرنی با شیر خشک برای نوزاد

۱. طرز تهیه فرنی با شیر خشک و آرد برنج   طرز تهیه فرنی با شیر خشک برای نوزاد

فرمان تهیه:

  ۱.
طرز تهیه فرنی با شیر خشک و آرد برنج   آب را در ظرف کوچکی که خوب تر هست لعابی باشد ریخته و آرد برنج را به آن اضافه کنید.
آرد برنج را با پشت قاشق صاف کنید تا تماما در آب حل گردد.
ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و در حالی که مرتب هم می‌زنید اذن دهید آرد برنج ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزد.

  وقتی فرنی ولرم شد، ۱ پیمانه شیر خشک به آن اضافه کنید و به نوزاد خود بدهید.

  فرنی اضافه را می‌توانید پیش از استفاده در ظرف دردار بریزید و تا ۲ روز در یخچال حفظ کنید.

۲. طرز تهیه فرنی با شیر خشک و نشاسته گندم   طرز تهیه فرنی با شیر خشک برای نوزاد

فرمان تهیه:

نکته: شیر خشک را اصلا و ابدا به فرنی داغ اضافه نکنید، زیرا در اثر حرارت خواص خود را از دست می‌دهد.
۲.
طرز تهیه فرنی با شیر خشک و نشاسته گندم   بادام‌ها را ۳ الی ۴ ساعت در آب گرم خیس کنید، پس از آن پوست آن‌ها را گرفته و رنده کنید تا به طور پودر درآید.

آب را در ظرف کوچکی که خوب تر هست لعابی باشد ریخته و نشاسته گندم را به آن اضافه کنید.
نشاسته را با پشت قاشق صاف کنید تا در آب حل گردد.
پودر بادام را نیز اضافه کنید، پس از آن ظرف را روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه خیار شور با تخم شوید

نشاسته را ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ گردد، پس از آن از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه نشاسته گندم در خانه

اذن دهید تا فرنی ولرم گردد، پس از آن شیر خشک را به آن اضافه کرده و هم بزنید. نکته: در صورت تمایل می‌توانید ۱ قاشق چایخوری شکر به فرنی اضافه کنید، ولی خوب تر هست فرنی برای نوزاد را بدون شکر درست کنید.   گندم را شسته و با آب خیس کنید.   گندم خیس کرده را در محیط خنک و باز قرار دهید که بو نگیرد.     آب گندم را به مدت ۳ الی ۴ روز و روزانه ۲ تا ۳ بار عوض کنید.     پس از این مدت دانه‌های گندم را با دست فشار دهید اگر نرم شده بود، آن‌ها را آبکش کنید و با اندکی آب در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا له گردند.   گندم له شده را در پارچه نخی بریزید و فشار دهید تا شیره آن خارج گردد.     روی تفاله گندم دو مرتبه اندکی آب بریزید و در پارچه ریخته و فشار دهید.   این کار را آنقدر تکرار کنید تا شیره گندم تماما خارج گردد.     شیره گندم را در ظرفی ریخته و ظرف را به مدت یک شب در جای خنکی قرار دهید تا نشاسته ته نشین گردد و آب آن جدا گردد.     آب روی نشاسته را به آرامی با استفاده از یک قاشق بردارید و دقت کنید آب و نشاسته دو مرتبه مخلوط نشوند.     پس از اینکه آب روی نشاسته را تماما خارج کردید دو مرتبه روی نشاسته اندکی آب سرد بریزید و حوصله کنید تا نشاسته ته نشین گردد و مراحل فوق را تکرار کنید.