گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۵

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از خوب ترین دسرهای ایرانی فرنی هست. فرنی در انواع متفاوت پخته می گردد به طور مثال فرنی آرد نشاسته یا "فرنی آرد برنج"  فرنی در انواع متفاوت پخته می گردد به طور مثال یا "فرنی آرد برنج" که خوشمزه ترین و […]

طرز تهیه فرنی با آرد برنجبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از خوب ترین دسرهای ایرانی فرنی هست. فرنی در انواع متفاوت پخته می گردد به طور مثال فرنی آرد نشاسته یا "فرنی آرد برنج"  فرنی در انواع متفاوت پخته می گردد به طور مثال یا "فرنی آرد برنج" که خوشمزه ترین و مقوی ترین آنان فرنی با آرد برنج هست، که به سبب ساده بودن پخت و در دسترس بودن مواد اولیه استفاده بسیار بالایی دارد. توان دارد به عنوان یک میان وعده یا صبحانه صرف گردد. بعضی آن را به طور گرم و بعضی به طور سرد مصرف  کنند. برای افطاری  در ماه مبارک رمضان، برای، این نوع فرنی بسیار تهیه و استفاده می گردد و هواداران زیادی در این ماه دارد. زیرا فرنی غذایی مقوی خواهد بود و میتوان گفت یک وعده غذایی کمکی برای کودکان هست. ما در مقاله پایین طرز تهیه فرنی با آرد برنج ما در مقاله پایین طرزرا در اختیار شما قرار می دهیم تا دسری خوشمزه را برای افطار و برای کودکان خود آماده کنید.

مواد لازم برای تهیه فرنی آرد برنج ۲ لیوان شیر دو قاشق غذاخوری آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذا خوری گلاب نصف لیوان آب

دقت دارا باشید که میزان مواد اولیه برای استفاده ۲ نفر خواهد بود.

زمان تهیه مواد اولیه آن ۵ دقیقه و زمان پخت آن حدود ۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

طرز تهیه فرنی  آرد برنج به چه صورت هست؟ 

فرنی را میتوان به شیوه های مختلفی تهیه کرد. یکی از خوب ترین روش ها به این صورت هست که، شیری که تهیه کرده اید را درون قابلمه بریزید، پس از آن آب و آرد برنج را به شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایمی قرار دهید. در این زمان باید به طور متعدد مواد داخل قابلمه را به هم بزنید، زیرا با لحظه ای غفلت کردن ممکن است که آرد در شیر به طور کامل حل نشود و به حالت گلوله ای تبدیل گردد. پس از به جوش آمدن شیر باید زیادتر به هم بزنید. پس از آن پس از چند دقیقه با کنار گذاشتن قابلمه از روی حرارت، و اضافه کردن شکر و گلاب به مواد درون قابلمه، دو مرتبه آن را روی حرارت  قرار می دهید. همچنان کار قبلی را ادامه دهید و مواد را خوب به هم بزنید تا فرنی به قوام لازم برسد. پس از این فاز، باید توجه دارا باشید که وقتی فرنی را از روی اجاق گاز بر       می دارید میزان سفتی فرنی به شکلی باشد که نه سفت شدید بوده و نه شل و روان، زیرا وقتی فرنی را در یخچال قرار دهید و سرد گردد حالتی سفت به خود می گیرد. پس از برداشتن از روی حرارت، فرنی را در ظرف های دلخواه می ریزید. در صورت تمایل داشتن به فرنی سرد آن را در یخچال قرار می دهید، اما باید به این نکته توجه دارا باشید که اگر سریعا از روی حرارت برداشته و در یخچال قرار دهید احتمال این که بعدا فرنی آب بیندازد  وجود دارد . پس بنابراین اگر به فرنی سرد علاقه دارید ابتدا در محیط خانه اندکی به دمای میانه رو برسد پس از آن در یخچال قرار دهید. اما اگر به فرنی گرم و نیمه سرد علاقه دارید در فضای بیرون یخچال قرار دهید تا به حالت میانه رو برسد و پس از آن میل نمایید. هم چنین باید دقت کرد که استفاده فرنی پس از وعده غذایی، عارضه ها زیان باری مشابه بالا رفتن تری گلیسیرید و افزایش وزن هم چنین باید دقت کرد که استفاده فرنی پس از وعده غذایی، عارضه ها زیان باری مشابه بالا رفتن دارد.

این مطلبو از دست ندید!  گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

تهیه فرنی با آرد برنج در طعم های متفاوت

میتوان از شکر در فاز اول پخت فرنی استفاده نکرد و به هنگام صرف آن از مربا یا عسل برای شیرین کردن طعم آن استفاده نمود. برای تزیین کردن فرنی تهیه گردیده، میتوان از کاکائو استفاده نمود. به این حالت که کاکائو را با قدری آب خیس کرده و پس از آن روی فرنی ها را به نحو دلخواه تزیین کرد. یا فرنی را در طعم های دیگری مثل فرنی با طعم کاکائویی نیز میتوان تهیه کرد. به این صورت که، در مواد اولیه فرنی اندکی پودر کاکائو اضافه کرده و به هم بزنید. برای تزئین آن هم میتوان از ترافل های رنگی و گوناگون استفاده نمود.

  فرنی با طعم میوه: در ظرف دلخواه، میوه مد نظر را قرار داده و فرنی تهیه گردیده را روی آن میوه ها بریزید و پس از سرد شدن میل نمائید و تزئین آن را میتوان با دارچین یا هر چیز دیگری که مورد سلیقه شما باشد انجام داد.

فرنی زعفرانی: در مواد اولیه آن قدری آب زعفران اضافه کرده و پس از آن روی آن را تزئین می کنید.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

اعتبار غذایی فرنی آرد برنج

همان طورکه در مطالب بالا گفته شد، فرنی از اعتبار غذایی زیادی بالایی بهره مند هست. به ویژه وقتی که به فرنی آرد برنج، عسل اضافه گردد. علاوه بر این به لحاظ علمی میزان انرژی که از خوردن فرنی آرد برنج به بدن وارد می گردد حدود ۳۷۴ کیلو کالری، میزان کربوهیدرات ۹۹ گرم، والین ۳۲ میلی گرم، متیونین ۱۱٫۹۹ میلی گرم، تیروزین ۲۸ میلی گرم، سرین ۲۵ کیلوگرم، آرژین ۴۵ میلی گرم، لیسین ۲۵ علاوه بر این به لحاظ علمی میزان انرژی که از خوردن فرنی آرد برنج به بدن وارد می گردد حدود ۳۷۴ کیلو کالری، میزان ۱۱٫٫٫ ۹۹ میلی گرم، ۲۵ میلی گرم و .

در صورت اضافه کردن عسل به فرنی آرد برنج، میزان انرژی دریافتی، ۳۱۳ کیلوکالری، پتاسیم ۲۶ میلی گرم،کربوهیدرات۷۸ گرم، سدیم ۵ میلی گرم، نیاسین۰٫۰۹۹ میلی گرم، فسفر۱۱ ۰۹۹ میلی گرم، ۱۱ میلی گرم، پروتئین۰٫۲۰ ۲۰ گرم و... در ۷ ماهگی کودک شروع می گردد.

فرنی آرد برنج غذای کمکی کودکان

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

 به سفارش پزشکان، غذای کمکی برای کودکان خوب ترین غذای کمکی کودکان، فرنی آرد برنج هست که ابتدا با خوردن یک قاشق همه روزه شروع می گردد و پس از آن به میزان آن در روز های بعد افزوده می گردد. برای این که میزان کالری که از فرنی به کودک می رسد فراوان تر باشد، در تهیه فرنی یک قاشق مربا خوری میتوان کره حیوانی افزود. میزان انرژی که به کودک می رسد حدود ۲۲۰کالری، میزان پروتئین ۸٫

۵ گرم، چربی ۴ گرم، کربوهیدرات ۳۷ گرم، آهن ۱ میلی گرم، کلسیم ۲۶۰ میلی گرم، ویتامین A  130 میلی گرم، ویتامین C 2 میلی گرم خواهد بود.۵ سر انجام این که با تهیه و سرو فرنی آرد برنج و دیگر فرنی ها، دسری خوشمزه برای خود دارا باشید.

علاوه بر آن، همان طورکه در مطالب بالا اشاره کردیم فرنی مزیت ها و فواید بسیاری برای همه و به ویژه کودکان توان دارد داشته باشد. امید داریم که طرز تهیه آن را به خوبی در اختیار شما قرار دادیم.