گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۰۰ :: ۱۳۹۷/۰۱/۲۰
طرز تهیه غذایی مقوی برای کودکان

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  عدس پلو در بر دارنده پروتئین بسیار بالایی هست، زیرا عدس از نظر پروتئینی پس از لوبیای سویا قرار دارد؛ عدس پلو سرشار از انواع ویتامین‌های A ، C ، B۱، B۲، آهن، پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم هست؛ برای ارزیابی خواص عدس […]

طرز تهیه غذایی مقوی برای کودکانبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  عدس پلو در بر دارنده پروتئین بسیار بالایی هست، زیرا عدس از نظر پروتئینی پس از لوبیای سویا قرار دارد؛ عدس پلو سرشار از انواع ویتامین‌های A ، C ، B۱، B۲، آهن، پتاسیم، منیزیم، فسفر و کلسیم هست؛ برای ارزیابی خواص عدس پلو با حیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه تفضیل آن را می‌خوانید.

 مهم‌ترین خواص عدس پلو

 حیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  درباره مهم‌ترین خواص عدس پلو گفت: استفاده این غذا باعث رشد کودکان و تقویت عضلات آنان می‌شود؛ این غذا علاوه بر این برای مریض ها در دوران نقاهت هم مفید هست.

 ترکیبات مفید برای تعدیل طبع عدس پلو

  این محقق و محقق طب سنتی در مورد ترکیبات مفید برای تعدیل طبع عدس پلو گفت: عدس و برنج طبع سردی دارد، در نتیجه اشخاص باید به عدس پلو اندکی ادویه جات گرم مثل هل، زعفران و کشمش را بیفزایند؛ اضافه کردن  این ادویه جات به عدس پلو باعث متعدل شدن طبع این غذا می‌شود.

 مناسب‌ترین زمان برای استفاده عدس پلو

  عظمایی در مورد مناسب‌ترین زمان برای استفاده عدس پلو اضافه کرد: این غذا خوب تر هست در وعده ناهار استفاده گردد و برای شام مناسب نیست؛ اشخاص بویژه مبتلایان به مشکلات قلبی یا بیماری‌های مغزی اگر این غذا را در وعده شام استفاده کنند دچار مشکل می‌شوند.

 مصلحات عدس پلو

  وی در مورد مصلحات عدس پلو تاکید کرد: زیره سیاه و کشمش من جمله مصلحات عدس پلو هستند؛ اشخاص باید از زیره سیاه به نحو نکوبیده در این غذا استفاده کنند، زیرا استفاده پودر زیره سیاه همراه این غذا امکان دارد باعث سنگینی معده گردد.

طرز تهیه غذایی مقوی برای کودکان

 مواد لازم برای تهیه عدس پلو ( پنج تا ۶ نفر)

 برنج ایرانی مرغوب                                    چهار پیمانه

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه شیرینی کَره ای برای دورهمی های دوستانه

پودر سبوس برنج                                        یک قاشق غذا خوری

عدس                                                            ۵۰۰ گرم

کشمش پلویی آفتاب یا سایه خشک          ۲۵۰ گرم

روغن زیتون یا کنجد                                   چهار تا  پنج قاشق غذا خوری

زعفران                                                           نصف قاشق چای‌خوری

خلال بادام و پسته                                        از هرکدام ۱۰۰ گرم

گلاب                                                              نصف استکان

پودر هل سبز                                                یک قاشق چای‌خوری

نمک                                                              به مقدار لازم

 طرز تهیه عدس پلو

 –  – برای تهیه عدس پلو نخست عدس را به خوبی بشویید پس از آن آن را در یک ظرف مناسب بریزید و قدری آب به آن اضافه کنید تا در حرارت ملایم پخته و آب آن کشیده گردد.

– – پس از آماده شدن عدس پلو آن را داخل سینی بریزید و روی آن را با خلال پسته ، بادام و کشمش تزئین کنید.