گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۵۸ :: ۱۳۹۷/۰۴/۲۷
طرز تهیه شنیسل مرغ در فر

سرویس سبک زندگی فردا: آیا می‌دانید شنیسل مرغ سرخ شده در روغن غذایی پرکالری هست که با تغییر سبک پخت می‌توان چربی و کلسترول آن را کاهش داد؟ شنیسل مرغ یکی از غذا‌های خوشمزه با مرغ هست که کودکان و نوجوانان علاقه بسیاری به آن نشان می‌دهند. ماده کلیدی مورد استفاده در تهیه این غذا […]

سرویس سبک زندگی فردا: آیا می‌دانید شنیسل مرغ سرخ شده در روغن غذایی پرکالری هست که با تغییر سبک پخت می‌توان چربی و کلسترول آن را کاهش داد؟ شنیسل مرغ یکی از غذا‌های خوشمزه با مرغ هست که کودکان و نوجوانان علاقه بسیاری به آن نشان می‌دهند. ماده کلیدی مورد استفاده در تهیه این غذا سینه مرغ بدون استخوان هست که پس از مزه دار شدن با ادویه، با پودر سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ یا در فر پخته می‌شود. روش طبخ این غذا بسته به این که بر روی اجاق گاز در روغن سرخ گردد یا در فر درست گردد، متنوع هست. علاوه بر این سس‌هایی که همراه با شنیسل سرو می‌شوند، متنوع می باشند و نقش پررنگی در تعیین مزه شنیسل مرغ دارند. شنیسل مرغ در فر به سبب استفاده از گوشت سفید در آن و پخت در فر غذایی سالم و مغذی شمرده می‌شود. شنیسل مرغ همراه با سس قارچ یکی از خوشمزه‌ترین فست فود‌های موجود هست. در ادامه با طرز تهیه شنیسل مرغ در فر آشنا می‌شوید.   طرز تهیه شنیسل مرغ در فر

طرز تهیه شنیسل مرغ در فر   زمان آماده سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۲۵ دقیقه
مناسب برای: ۴ نفر   طرز تهیه شنیسل مرغ در فر
فرمان تهیه:

  فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.     سینه مرغ بدون استخوان و پوست را روی تخته آشپزی قرار دهید و با یک چاقوی تیز آن را به طور ورقه‌های نازکی به ضخامت ۵-۴ میلی متر برش بزنید.

ورقه‌های مرغ را در کاسه‌ای بریزید و پیاز، آبلیمو، محلول زعفران، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. روی ظرف را سلفون بکشید و ۳-۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه دار گردد.     مرغ را از یخچال خارج، ذرات پیاز را از روی آن پاک کنید و روی تخته آشپزی قرار دهید. روی برش‌های مرغ پلاستیک فریزر بکشید و پس از آن با بیفتک کوب آهسته بکوبید تا تماما مسطح و پهن گردند.

آرد سفید را در کاسه‌ای بریزید، در کاسه دیگری زرده‌های تخم مرغ را بریزید و با یک چنگال هم بزنید، در کاسه سوم آرد سوخاری یا پانکو بریزید.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!

برش‌های مرغ را یکی یکی ابتدا در آرد سفید قرار دهید و پس از آن تکان دهید تا آرد مازاد آن بریزد. پس از آن در زرده تخم مرغ بغلتانید.

برش‌های مرغ را در انتها در آرد سوخاری قرار دهید و اطراف آن را تماما با آرد سوخاری یا پانکو بپوشانید.

کف سینی فر یا یک ظرف نچسب را با اندکی روغن چرب کنید، برش‌های مرغ را در آن بچینید و سینی یا ظرف را در فر قرار دهید.     پس از ۱۵ دقیقه سینی یا ظرف را از فر خارج کنید، با برس اندکی روغن روی تکه‌های مرغ بمالید و دو مرتبه در فر قرار دهید.     این بار گریل را روشن کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حوصله کنید تا روی تکه‌های مرغ نیز طلایی گردد.     شنیسل مرغ آماده هست، آن را در ظرف سرو بکشید و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ یا سس قارچ میل کنید.
طرز تهیه سس قارچ   طرز تهیه شنیسل مرغ در فر

فرمان تهیه:

کره را در یک قابلمه کوچک بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.     پیاز را در کره تفت دهید تا نرم گردد، پس از آن آرد را روی آن ریخته و با یک قاشق چوبی هم بزنید.     پیش از این که رنگ آرد تغییر کند، قارچ را اضافه کرده و روی حرارت فراوان هم بزنید. حرارت فراوان مانع آب انداختن قارچ می‌شود.     بعد از این که قارچ اندکی تفت داده شد، خامه را همراه با ۱/۴ پیمانه آب به قابلمه اضافه کرده و هم بزنید.     درب قابلمه را بسته، حرارت را ملایم کنید و ۲۰-۱۵ دقیقه حوصله کنید تا سس آماده گردد. در این فاصله گاهی به قابلمه سر بزنید و اگر لازم بود اندکی آب جوش اضافه کنید.     در انتها نمک و فلفل سس را میزان کنید و پس از کشیدن در ظرف سرو روی آن را با جعفری تزیین کنید.