گروه: آشپزی
تاریخ: ۸:۴۹ :: ۱۳۹۷/۰۳/۲۴
طرز تهیه شامی لوبیا برای افطار

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در حالتی که جز گیلانیای عزیز باشین قطعا با شامی پوک سر سفره افطار گیلانی هم آشنا هستین و اگر هم که شمالی نیستین باید بگم که این شامی ها خارق العاده خوشمزه هستن و طبق معمول با نون، سبزی و پنیر موقع افطار خورده میشن بهتون پیشنهاد میکنم در […]

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: در حالتی که جز گیلانیای عزیز باشین قطعا با شامی پوک سر سفره افطار گیلانی هم آشنا هستین و اگر هم که شمالی نیستین باید بگم که این شامی ها خارق العاده خوشمزه هستن و طبق معمول با نون، سبزی و پنیر موقع افطار خورده میشن بهتون پیشنهاد میکنم در حالتی که تا کنون درستشون نکردین قطعا آزمون کنین.

این شامی ها طبق معمول با لپه درست میشن . البته میتونین شامی لوبیا سفید هم درست کنین که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم.

مواد لازم

۲۰۰ گرم گوشت گوساله ۱ قاشق غذاخوری پیاز داغ ۲۰۰ گرم لوبیا سفید خام ۲ عدد تخم مرغ زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه شامی لوبیا ویژه افطار

طرز تهیه

۱٫ برای تهیه این شامی خوشمزه اول از همه باید گوشت رو بپزیم. پس پیازداغ، فلفل، زرچوبه و گوشت گوساله خورد شده رو با هم تفت میدیم تا رنگ گوشت برگرده.

۲٫ بعد به گوشتمون به مقدار کافی آب اضافه کرده و اذن میدیم تا برای حدود ۲ ساعت تماما بپزه.

۳٫ البته بهتره آب رو بیشتر از حد نریزیم چون بهتره مزه گوشت به آبش نره و وقتی پخت آبش خشک شده باشه.

۴٫ دقت کنین که وقتی گوشت پخت اندکی نمک هم بهش اضافه کنین و بعد بذارین آبش رو بکشه.

این مطلبو از دست ندید!  گریل چیکن پنه؛ پاستا مرغ کبابی

۵٫ ...

۶٫ لوبیاهایی که از قبل خیس کردیم و چند بار آبشون رو هم تغییر دادیم تا نفخشون بره میذاریم تا بپزن.

۷٫ پس از اینکه لوبیا ها پختن آبکششون میکنیم و میذاریم تا آب اضافیشون بره.

۸٫ اگه آبگوشت درست کردید و قدری گوشت کوبیده اش اضافه اومد، میتونید برای وعده بعدی به جای غذای تکراری یه کوکو گوشت کوبیده ی خوشمزه درست کنید که طعمش عالیه.

۹٫

۱۰ اکنون با گوشتکوب خوب میکوبیمشون تا تماما حالت پوره بگیرن.

۱۱٫ بعد اینکه گوشت پخت ریش ریششون میکنیم و به لوبیا های له شده اضافه میکنیم. برای تهیه این شامی میتونیم لوبیا پخته و گوشت رو داخل غذا ساز بریزیم یا با چرخ گوشت چرخ کنیم اما به عقیده من بهتره ریش ریش های گوشت موقع خوردن شامی احساس بشه چون تو لذیذتر شدن شامی تاثیر داره.

در این فاز باید گوشت و لوبیا رو خیلی با صبر ورز بدیم تا تماما به خورد هم برن و گوشت مبدل به ریش ریش های خیلی باریک بشه که به دشواری دیده بشن.

اکنون شامی های پوک و خوشمزه ما حاضره و میتونیم هر طور دوست داریم نوش جونشون کنیم …