گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۱۵ :: ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
طرز تهیه «سیر ترشی»؛ سرشناس و پُرطرفدار

وب‌سایت شور وشیرین: سیر ترشی یکی از انواع ترشی هست که هواداران بسیاری دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما تعلیم می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن هست.   مواد لازم: سیر یك كیلوگرم سركه حدود یك لیتر نمك ۲ قاشق چایخوری       طرز تهیه:   […]

وب‌سایت شور وشیرین: سیر ترشی یکی از انواع ترشی هست که هواداران بسیاری دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما تعلیم می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن هست.   مواد لازم: سیر یك كیلوگرم سركه حدود یك لیتر نمك ۲ قاشق چایخوری

 

سیر ترشی    طرز تهیه:       بوته‌های سیر، در بهار تازه هست و برای تهیه این ترشی مناسب می‌باشد. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر منحصرا باید یك لایه پوست دارا باشند و ریشه آن هم گرفته گردد.

در فصل‌های دیگر- كه سیر خشك در دسترس می‌باشد- به مدت یك روز آن را بخیسانید.

اگر بوته‌ها ناصاف و فرورفته باشند، خوب تر هست آن‌ها را حبه‌حبه كنید تا ناهمواری‌ها و دورریز آن‌ها گرفته گردد، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید.

پس از آن سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، یك قاشق چایخوری نمك به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها تهی می‌شود.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

اگر از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می‌كنید، سیرترشی باكیفیت بالائی خواهید داشت. این ترشی، دست‌كم پس از ۲ ماه قابل استفاده هست.