گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۳۹ :: ۱۳۹۶/۱۲/۰۵

این سوپ شما را نا امید نخواهد کرد، عاشق طعم و به ویژه لایه ی ترد روی آن خواهد گردید.  مواد لازم:     کره مقداری    روغن زیتون به میزان لازم    مریم گلی ۱ مشت    سیر ۶ حبه    پیاز قرمز ۵ عدد     پیاز سفید ۳ عدد بزرگ    موسیر ۳ عدد    تره فرنگی ۳۰۰ گرم    نمک به میزان […]

این سوپ شما را نا امید نخواهد کرد، عاشق طعم و به ویژه لایه ی ترد روی آن خواهد گردید.  مواد لازم: 
    کره مقداری
    روغن زیتون به میزان لازم
    مریم گلی ۱ مشت
    سیر ۶ حبه
    پیاز قرمز ۵ عدد
    پیاز سفید ۳ عدد بزرگ
    موسیر ۳ عدد
    تره فرنگی ۳۰۰ گرم
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    آب گوشت ۴ لیتر
    نان آزمایش ۸ برش
    پنیر چدار ۲۰۰ گرم
    سس ورچستر شایر به میزان لازم  طرز تهیه سوپ پیاز انگلیسی  نکاتی در ارتباط با تهیه ی سوپ پیاز انگلیسی:

۱-   ۱- عده ای برگ مریم گلی برای روی سوپ ها کنار بگذارید.
۲- ۲- سیر و پیاز ها را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.
۳- ۳- تره فرنگی ها را پاک کرده و بشویید و پس از آن خرد کنید.
۴- ۴- توان دارید از آب مرغ هم استفاده کنید.
  طرز تهیه:
کره را بهمراه مقداری روغن زیتون، مریم گلی و سیر در قابلمه ای نچسب روی حرارت ملایم بریزید، آن را هم بزنید و بعد پیاز ها، موسیر و تره فرنگی را اضافه کنید. به آنان اندکی نمک و فلفل سیاه بزنید. درب قابلمه را به طور نیمه باز بگذارید و اذن دهید برای ۵۰ دقیقه بپزند. در ۲۰ دقیقه ی انتهایی درب ظرف را بردارید. پیازها نرم و طلایی می گردند. پیاز اندک اندک شیرین شده و طعم خوبی می گیرد، پس عجله نکنید. وقتی پیاز و تره فرنگی نرم گردید، آب گوشت (یا آب مرغ) را اضافه کنید و بجوشانید.
حرارت را کم کنید و اذن دهید تا برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قل بزند. فر را با حداکثر حرارت گرم کنید.
برش های نان را از هر دو سمت آزمایش کنید. سوپ را بچشید و در صورت ضرورت نمک و فلفل بیشتری به آن بزنید. سوپ را در کاسه های تک نفره (که مناسب گذاشتن در فر باشند) بریزید و در سینی فر بچینید.
نان های آزمایش را تکه تکه کرده و روی سوپ ها را با آنان بپوشانید. اندکی پنیر چدار روی هر یک رنده کرده و مقداری سس ورچستر شایر به آنان بزنید. به برگ های مریم گلی که کنار گذاشته بودید، اندکی روغن زیتون بزنید و آنان را روی سوپ ها بگذارید.  سینی را در فر بگذارید تا پنیر ها آب شده و طلایی رنگ گردند.  مواظب باشید تا پنیر ها نسوزند. وقتی پنیر ها حباب زدند، با احتیاط آنان را از فر خارج کنید و آنان را سرو کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه ۵ غذای نانی و غیر برنجی عالی برای وعده شام+ عکس ها