گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۱۵ :: ۱۳۹۷/۰۲/۲۴
طرز تهیه  سوپ مرغ و خامه؛ مخصوص ماه مبارک رمضان

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سوپ مرغ و خامه گزینه‌ای مناسب برای منوی افطار هست. برای تهیۀ سوپ مرغ و خامه در اوائل کار سینه مرغ را در قابلمه قرار دهید و چند عدد برگ ریحان، مقدار کافی نمک، پیاز خرد‌شده و چند حبه سیر به آن اضافه […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سوپ مرغ و خامه گزینه‌ای مناسب برای منوی افطار هست. برای تهیۀ سوپ مرغ و خامه در اوائل کار سینه مرغ را در قابلمه قرار دهید و چند عدد برگ ریحان، مقدار کافی نمک، پیاز خرد‌شده و چند حبه سیر به آن اضافه کنید. اکنون قدری آب‌ جوش اضافه کرده و اذن دهید برای ۲۰ دقیقه بپزند.

گزینه ای برای منوی افطار/سوپ مرغ و خامه

سبزیجات خردشده را در قدری کره تفت دهید. اکنون همۀ سبزیجات تفت‌داده‌شده را به آب مرغ اضافه کرده و قدری سیب‌زمینی خردشده نیز اضافه کنید و اذن دهید برای ۱۰ دقیقه بپزند. در مرحلۀ آخر تمام مواد را درون غذاساز بریزید تا به‌صورت پوره درآید و بعد آن را با قدری خامه و فلفل‌سیاه تازه سرو کنید.

مرجع:رکنا

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه چند نوع غذای رژیمی بسیار آسان و خوشمزه با کدو