گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۴۷ :: ۱۳۹۷/۰۲/۳۱
طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی

ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: سس گوجه فرنگی، در خیلی از غذاها و بیشتر ساندویچ ها استفاده می گردد. اما خوب تر هست که این سس را خودتان در خانه درست کنید، در این صورت نگرانی بابت مواد نگهدارنده آن ندارید. مواد لازم: گوجه فرنگی: ۳ کیلوگرم نمک: یک قاشق سوپ خوری شکر: یک و […]

ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: سس گوجه فرنگی، در خیلی از غذاها و بیشتر ساندویچ ها استفاده می گردد. اما خوب تر هست که این سس را خودتان در خانه درست کنید، در این صورت نگرانی بابت مواد نگهدارنده آن ندارید.
 
مواد لازم:

گوجه فرنگی: ۳ کیلوگرم نمک: یک قاشق سوپ خوری شکر: یک و یک دوم قاشق سوپ خوری سیر درشت (له شده): ۳ حبه ارگانوی خشک: یک قاشق سوپ خوری برگ ریحان (خشک): یک قاشق سوپ خوری فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق سوپ خوری پودر کاری: به مقدار لازم فلفل قرمز (پودر شده): یک سوم قاشق سوپ خوری روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری + ۲ قاشق چای خوری  طرز تهیه سس گوجه فرنگی خانگی   طرز تهیه:

۱٫ گوجه فرنگی ها را پوست کنده و در مخلوط کن به طور پوره در آورید.   2.   2.   3. پس از آن سیر له شده، پودر آویشن، ارگانوی خشک، برگ ریحان خشک، فلفل سیاه پودر شده، فلفل قرمز پودر شده و ادویه کاری را اضافه کرده و حدود ۳۰ دقیقه به پخت مواد ادامه دهید. روغن زیتون را اضافه کرده و گه گاه مواد را هم بزنید.   3.   4. به پخت مواد ادامه دهید تا سس غلظت یابد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دوغ کفیر در منزل