گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۱:۲۰ :: ۱۳۹۷/۰۷/۲۳

مجله قرمز: انچیلادا یکی از غذاهای متنوع آشپزی مکزیکی هست و انواع انچیلادا وجود دارد که می‌توان آنان را درست کرد اما پیش از هر چیز باید طرز تهیه سس انچیلادا را بدانید تا بتوانید انچیلادای خود را درست کنید. سس انچیلادا البته انواع مختلفی دارد نوعی که ما می‌خواهیم به شما بدهیم نوع قرمز […]

مجله قرمز: انچیلادا یکی از غذاهای متنوع آشپزی مکزیکی هست و انواع انچیلادا وجود دارد که می‌توان آنان را درست کرد اما پیش از هر چیز باید طرز تهیه سس انچیلادا را بدانید تا بتوانید انچیلادای خود را درست کنید.

سس انچیلادا البته انواع مختلفی دارد نوعی که ما می‌خواهیم به شما بدهیم نوع قرمز هست که محبوبتر از سایرین هست و در کشور ما نیز هواداران بیشتری دارد.

سس انچیلادا مشابه سایر غذاهای مکزیکی دارای فلفل آن هم از نوع تند هست البته شما در مقدار فلفل دستتان باز هست و می‌توانید به دلخواه خود آن را خیلی تند یا اندکی تند و مطبوع کنید.

مواد لازم برای تهیه سس

۳ قاشق غذاخوری روغن مایع (یا روغن زیتون سبک) ۲ و ۱/۲ قاشق غذاخوری پودر چیلی ۲ قاشق غذاخوری آرد همه کاره ۲ پیمانه آب مرغ کم سدیم (ترجیحا خانگی) ۱ عدد سس گوجه متوسط ۱ قاشق چایخوری پودر زیره ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق چایخوری شکر ۱/۲ قاشق چایخوری پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده اندکی پودر دارچین نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده طرز تهیه سس انچیلادا

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

مراحل تهیه سس:

۱٫ ۱٫ در یک ماهیتابه متوسط روغن، پودر فلفل چیلی و آرد را با هم مخلوط کنید.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۲٫ مخلوط را روی حرارت متوسط گرم کنید، آن را به جوش برسانید به آرامی بهم بزنید و اذن دهید حدود ۳۰ ثانیه (همزمان با همزدن) گرم گردد.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۳٫ ۲٫

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۴٫ در در خلال هم زدن آب مرغ و سس گوجه را به آن اضافه کنید.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۵٫ ۳٫طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

برای تهیه انواع آنچیلادا

پس از آن زیره، کاکائو، شکر، پودر سیر، پودر پیاز، تخم گشنیز و دارچین را همراه با نمک و فلفل سیاه را در آن بریزید. ۴٫ مخلوط را به جوش برسانید، مکررا هم بزنید پس از آن گرما را کاهش داده و اجاز دهید که به مدت ۵ دقیقه گرم بماند در عین حال که مرتب بهم می‌زنید.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

این سس برای انواع انچیلادا از جمله، مرغ، گوساله یا سبزیجات عالی هست.

من ترجیح می‌دهم که قدری از سس را روی مواد میانی انچیلادا در داخل نان تورتیلا بریزم پس از آن آن را بپیچانم و داخل ظرف فر بگذارم. بعد که نانها را پیچاندید مقدار بسیاری از سس انچیلادا را روی آن بریزید و آن را با سس بپوشانید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه کیک ماست

مواد لازم برای انچیلادای مرغ

۲ و ۱/۲ پیمانه سس انچیلادا خانگی ۱۴ عدد نان تورتیلا ذرت ۳ و نیم پیمانه مرغ پخته رشته رشته شده ۱ و ۱/۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده (زیاد ریز نباشد) پنیر مونتری جک رنده شده

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

مراحل تهیه انچیلادای مرغ:

۱٫ و البته روی آن پنیر بریزید. ما به شما سس انچیلادا را تعلیم دادیم تا بتوانید انواع انچیلادا را درست کنید.

۲٫ ۳ یکی از انچیلاداهای پرطرفدار، انچیلادای مرغ هست.

۳٫ شما درباره نوع نان تورتیلا خوب تر هست نان تورتیلای ذرت را استفاده کنید چون در صورت استفاده از نان تورتیلا با آرد گندم نمی‌توانید همه آنچیلاداها را درست کنید اما اگر علاقه مند به نان تورتیلای سفید هستید در این خصوص می‌توانید آن را جایگزین کنید. علاوه بر این یادتان باشد که نباید مواد را فراوان در فر بپزید منحصرا تا حدودی که پنیر ذوب گردد و نه اینکه برشته گردد. فر را تا حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید.
طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۴٫ ظرفهای ویژه کاسرول (پیرکس یا شیشه‌ای فرقی نمی‌کند) را با اسپری روغن چرب کنید. ۳ قاشق غذاخوری سس انچیلادا در هر ظرف بریزید.

۵٫ یک صفحه گرم کن الکتریکی را روی حرارت بالا گرم کنید. زمانی که گرم شد، تورتیلاها را روی آن بگذارید.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۶٫ شما می‌توانید همین کار را در ماهیتابه با حرارت پایین گاز و احتیاط انجام دهید ما می‌خواهیم تورتیلاها اندکی گرم گردند که موقع ریختن سس خمیر نشوند. پنیرهای رنده شده را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

۷٫ حدود ۳/۲ آن یعنی ۲ پیمانه از پنیر را کنار بگذارید. حدود ۵ تورتیلا را آماده کار بگذارید. روی آنان ۱/۴ پیمانه مرغ بریزید و حدود ۱ قاشق غذاخوری پنیر روی آنان بپاشید بهمراه یک قاشق غذاخوری سس انچیلادا برای طعم زیادتر.

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

انچیلاداها را رول کنید پس از آن داخل ظرف ویژه فر بگذارید (۷ تا در نهایت در هر کدام می‌توانید بگذارید).

طرز تهیه سس انچیلادا قرمز و انچیلادای مرغ مکزیکی

نوش جان!

انچیلادا را با چه چیزی می‌توان سرو کرد؟

این کار را با ما بقی مواد انجام دهید.

نکات با اهمیت درباره سس انچیلادا و انچیلادای مرغ

ما بقی سس انچیلادا را روی نانهای رول شده بریزید (سعی کنید با قاشق فضای میان نانها را باز کنید تا سس لابلای آنان هم برود). ما بقی پنیر را روی انچیلاداها بریزید.