گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۴۹ :: ۱۳۹۷/۰۵/۲۰

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛؛فصل تابستان فرارسیده و همه دنبال غذاهای سالم، فوری و خنک می باشند. بی شک هندوانه یکی از دوست داشتنی ترین میوه ها در فصل تابستان هست و چه چیزی خوب تر از تهیه یک سالاد تابستانی با این میوه دوست داشتنی؟ ما […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛؛فصل تابستان فرارسیده و همه دنبال غذاهای سالم، فوری و خنک می باشند. بی شک هندوانه یکی از دوست داشتنی ترین میوه ها در فصل تابستان هست و چه چیزی خوب تر از تهیه یک سالاد تابستانی با این میوه دوست داشتنی؟ ما طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار را به شما تعلیم می دهیم. سالادی آسان و بسیار خوشمزه که تهیه آن زمان بسیاری از شما نخواهد گرفت.

طرز تهیه سالاد هندوانه و خیار

سالاد تابستانی هندوانه و خیار همان گونه که از اسمش پیداست یک سالاد تابستانی خلاقانه و خوش طعم هست. ترکیب هندوانه، خیار و پنیر شاید چیزی نباشد که تا کنون به آن فکر کرده باشید، طعم شیرین و خنک هندوانه در کنار طعم نمکی پنیر مزه ای متمایز هست.

مواد لازم برای تهیه سالاد خوشمزه تابستانی هندوانه و خیار :
* هندوانه کوچک یک عدد
خیار بدون دانه که بسیار باریک برش داده شده ۲ عدد
پنیر ریکوتا یا پنیر تبریز ۲۰۰ گرم
دانه کدو تنبل نمک زده شده و سرخ شده ¼ فنجان
روغن زیتون به مقدار لازم
نمک دریایی و فلفل سیاه به مقدار لازم

* * هندوانه کوچک (ترجیحا قسمت های بدون دانه یا دانه گرفته شده هندوانه استفاده گردد.)

پنیر ریکوتا چیست؟

)پنیر ریکوتا یک نوع پنیر ایتالیایی است که اصالت آن به شهر سیسیل باز می گردد و به‌ ابزار ما بقی آب پنیر پس از تولید آن تهیه می گردد. ریکوتا در لغت به معنای دو مرتبه پخته شده هست. به سبب اینکه طی فرآیند تولید، زیادتر چربی جذب پنیر کلیدی می گردد، ریکوتا دارای مقدار چربی کمی هست. این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین، فسفر و انواع ویتامین هاست و تا ۶ ماه میتوان آن را در فریزر نگه داشت.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای روزهای تعطیل

طرز تهیه سالاد تابستانی هندوانه و خیار :

تهیه این سالاد تابستانی بسیار آسان هست. منحصرا کافی هست هندوانه را به میزان لازم خرد کرده و به نحو مثلثی و باریک برش دهید. قطعا هسته ها را جدا کنید که خوردن سالاد آسان تر گردد.

خیارها را به حلقه های باریک برش داده و به این ترکیب اضافه کنید. طبق معمول دو فاز اول به طور نوبتی انجام می گردد که خیار و هندوانه لا به لای هم قرار دریافت کنند.

پس از آن پنیر ریکوتا (در صورتی که به پنیر ریکوتا دسترسی نداشتید از پنیر لیقوان یا پنیر تبریز استفاده کنید.) ) را به طور خلالی برش داده و لا به لای خیار و هندوانه قرار دهید.

سر انجام دانه های کدو را روی سالاد ریخته و نمک و فلفل به میزان دلخواه اضافه کرده و مقدار کمی روغن زیتون روی آن می ریزیم. سالاد تابستانی هندوانه و خیار آماده سرو هست. نوش جان!

مرجع:تابناک