گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۵۴ :: ۱۳۹۷/۰۲/۰۲
طرز تهیه ساطری پلو غذای محلی خراسان

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان هست. مواد لازم: برنج ۳.۵ پیمانه هویج ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد کشمش پلویی ۱ پیمانه زعفران آب کرده ۱ پیمانه […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این غذا، یک پلوی خوشمزه با هویج و گوشت چرخ‌کرده و از غذا‌های محلی استان خراسان هست.

مواد لازم:

برنج ۳.۵ پیمانه هویج ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد کشمش پلویی ۱ پیمانه زعفران آب کرده ۱ پیمانه روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

۵ پیمانه هویج ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد کشمش پلویی ۱ پیمانه زعفران آب کرده ۱ پیمانه روغن به مقدار لازم ابتدا برنج را كه از قبل خیس كرده‌ایم، آبكشی كرده و كنار می گذاریم. پس از آن هویج‌ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌‌دهیم. آنگاه كشمش‌های شسته شده را تفت داده و تمام مواد تفت داده شده را با هم مخلوط كرده. ( (البته اگه خواستیم قدری از هر کدوم از مواد رو کنار بزاریم برای تزئین غذا.) ) و نیمی از زعفران آب كرده را به آن اضافه می‌‌كنیم. در فاز بعد، در قابلمه مد نظر كمی از برنج آبكشی ریخته و روی آن قدری از مواد آماده شده را می‌‌ریزیم، این كار را لایه‌لایه تكرار می‌‌كنیم تا برنج و مواد تمام شود، پس از آن روی آن مابقی زعفران را ریخته و می‌‌گذاریم برنج دم بكشد.

این مطلبو از دست ندید!  شیرینی های خوشمزه کرمانشاه؛ بفرمایید نان برنجی!

مرجع: وب سایت سرآشپز پاپیون