گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۶:۲۱ :: ۱۳۹۸/۰۱/۲۶
طرز تهیه رولت گردویی با روکش شکلات

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت گردویی با روکش شکلات طعم بسیار عالی دارد و در عین حال مواد اولیه خاصی ندارد و معمولا دم دست همه ماست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت گردویی با روکش شکلات طعم بسیار عالی دارد و در عین حال مواد اولیه خاصی ندارد و معمولا دم دست همه ماست و به همه شما عزیزان توصیه میکنم برای یک بار هم که شده امتحان کنید. این رولت بسیار عالی برای یک عصرانه در کنار عزیزانمان، در کنار یک فنجان چای، شیر و یا شربت فوق العاده خواهد بود.

طرز تهیه رولت گردویی با روکش شکلات

مواد لازم:

تخم مرغ: ۵ عدد
شکر ریز: ۱۰۰ گرم
شکلات ذوب شده: ۱۰۰ گرم
آرد: ۷۰ گرم
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو: ۲ قاشق سوپ خوری
گردوی آسیاب‌شده: نصف پیمانه
آب گرم شده: ۳ قاشق غذاخوری
خامه شیرینی فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
پودر قند: به میزان لازم

دستور پخت:

۱. زرده‌های تخم‌مرغ را با نیمی از شکر آن قدر می‌زنیم تا حجیم و کش دار شود.

۲. سفیده‌ها را با باقی مانده شکر تا حدی می‌زنیم که از ظرف بر نگردد.

این مطلبو از دست ندید!  شوربای ماست + دستور تهیه

۳. آرد، بکینگ‌پودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک می‌کنیم.

۴. زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرامی مخلوط می‌کنیم، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه وسپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط می‌کنیم.

۵. در کف سینی فر کاغذ روغنی می‌گذاریم و مایه کیک را می‌ریزیم و روی مواد را صاف می‌کنیم. قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است قرار می‌دهیم، ۳۰ دقیقه زمان نیاز است تا رولت بپزد.

۶. میز را پودر قند پاشیده و رولت را بر می‌گردانیم سپس سینی را روی رولت می‌گذاریم تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند. کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز می‌کنیم.

۷. روی کیک را خامه می‌کشیم و رول می‌کنیم. برای روکش از شکلات ذوب‌شده استفاده می‌کنیم.

منبع: روزنامه خراسان