گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۲۰ :: ۱۳۹۷/۰۴/۱۷
طرز تهیه رولت هویج یک دسر خوشمزه

سرویس سبک زندگی فردا: کیک هویج یک دسر خیلی خوشمزه ست که برای افرادی که از کیک شکلاتی خسته شدن میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه. و اما یه تنوعی که میتونیم به این کیک بدیم اینه که به جای تزئین کردن روی کیک با خامه کیک رولتی درست کنیم و خامه رو داخل کیک استفاده […]

سرویس سبک زندگی فردا: کیک هویج یک دسر خیلی خوشمزه ست که برای افرادی که از کیک شکلاتی خسته شدن میتونه انتخاب خیلی خوبی باشه. و اما یه تنوعی که میتونیم به این کیک بدیم اینه که به جای تزئین کردن روی کیک با خامه کیک رولتی درست کنیم و خامه رو داخل کیک استفاده نماییم. مطمئن باشید مهموناتون از خوردن این کیک خوشمزه لذت میبرن. درست کردنش خیلی راحته و خیلی هم فوری.   طرز تهیه رولت هویج یک دسر خوشمزه
مواد لازم برای کیک:

۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۲/۳ پیمانه شکر
۲ قاشق غذاخوری روغن سبزیجات
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱/۲قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل
۱/۴قاشق چای خوری جوز هندی
۲ قاشق چای خوری دارچین
۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک
۳/۴پیمانه آرد
۲ پیمانه هویج رنده شده
 ۱/۴پیمانه پودر قند برای رول کردن کیک

مواد لازم برای خامه داخل رولت

۱۷۰ گرم پنیر خامه ای
۴ قاشق چای خوری (۵۷ گرم) کره آب شده
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۲ پیمانه پودر شکر

  برای این که مطمئن شوید کیک داخل فر پخته می گردد فر را از قبل روی ۱۷۵ درجه روشن کنید و بگذارید گرم گردد. داخل یک عدد سینی ۲۸ در ۲۵ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید. روی کاغذ اندکی روغن اسپری کنید و پیش از این که کنار بگذارید اندکی آرد بپاشید.

اگر کاغذ روغنی ندارید توان دارید از فویل استفاده کنید.

اگر اسپری روغن ندارید توان دارید از کره برای چرب کردن کاغذ استفاده کنید.

۳ ۳ عدد تخم مرغ را داخل ظرفی ریخته و با همزن برقی به مدت ۳ دقیقه هم بزنید. تخم مرغ ها را با قاشق هم توان دارید هم بزنید اما زمان بیشتری می برد.

پس از هم زدن تخم مرغ ها ۲/۳ پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر با هم زن بزنید.

پس از آن ۲ قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کرده و با سرعت پایین هم بزنید تا تماما مواد هم بخورد.

¾ ¾ پیمانه آرد، ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر، ۱ قاشق چای خوری پودر زنجبیل، ¼ قاشق چای خوری پودر جوز هندی، ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین و ۱/۸ قاشق چای خوری پودر میخک را با هم ترکیب کنید.

پس از این که تمام مواد خشک را با هم ترکیب کردید آرام آرام به موادمان می افزاییم و خیلی آرام هم می زنید. مواظب باشید فراوان هم نزنید چون کیک سفت می گردد.

این مطلبو از دست ندید!  تعلیم فاز به فاز تهیه خوراک مرغ با سس قارچ

وقتی خمیر کیک تماما آماده گردید ۲ پیمانه هویج رنده شده را به آن می افزاییم و با قاشق هم می زنیم تا با مواد تماما ترکیب گردد.

در این فاز مواد را با دقت داخل سینی که از قبل آماده کرده اید بریزید و با قاشق سطح آن را صاف کنید.

پس از آن سینی را داخل فر که از قبل گرم کرده اید به مدت ۱۵ الی ۱۶ دقیقه قرار دهید. تا وقتی که کیک بپزد اما روی آن نرم باشد.

به محض این که کیک آماده گردید آن را روی دستمال بازگردانید و آغاز کنید با دستمال رول کنید.

یک عدد دستمال تمیز را پهن کنید و روی آن ¼ پیمانه پودر قند بپاشید.

پس از این که کیک را رول کردید آن را کنار بگذارید تا سرد گردد.

سرد شدن کیک ۱ ساعت طول خواهد کشید. باید پیش از پر کردن خامه، کیک به دمای محیط دست یافته باشد در غیر این صورت خامه ذوب می گردد. برای درست کردن خامه ۱۷۰ گرم پنیر خامه ای و ۴ قاشق غذاخوری (۵۷ گرم) کره را داخل ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا حالت خامه ای و نرم بگیرد.

پس از آن ۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل را اضافه کنید و دو مرتبه با هم زن هم بزنید.

پس از آن ۲ پیمانه پودر قند را اضافه کنید و هم بزنید.

غلظت مواد باید طوری باشد که بتوان به سادگی آن را روی کیک پخش کرد اما فراوان هم رقیق نباشد که از کیک بیرون بزند. اگر خامه فراوان رقیق بود اندکی پودر قند به آن اضافه کنید.

اگر هم خیلی غلیظ بود ۱ قاشق چای خوری به آن آب اضافه کنید. وقتی کیک تماما سرد گردید آن را باز کنید و صاف روی پارچه قرار دهید تا به آن خامه بزنید.

اگر دوست داشتید توان دارید پیش از خامه زدن روی کیک اندکی پودر قند بپاشید. با استفاده از چاقوی کره خوری خامه را روی کیک بمالید و با دقت رول کنید.

وقتی که خامه را روی کیک می مالید به اندازه چند میلی متر کناره های کیک را تهی بگذارید. پس از این که کیک را با خامه رول کردید داخل کیسه فریزر قرار داده و بگذارید به مدت ۱ ساعت داخل یخچال سرد گردد تا خودش را به خوبی بگیرد.

پس از این که کیک خودش را گرفت از یخچال برداشته و از داخل پلاستیک بیرون بیاورید.

پیش از برش زدن کیک روی آن اندکی پودر قند بپاشید.