گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۳۷ :: ۱۳۹۷/۰۴/۱۹
طرز تهیه دو نوع دسر ژله ای

برترین ها: ژله یکی از سرشناس ترین و دوست داشتنی ترین و علاوه بر این آسان ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله می توان دسرهای متمایز و خوشمزه و تازه ای نیز تهیه کرد که دو نوع متفاوت آن را در این مطلب برایتان آورده ایم. دسر ژله […]

برترین ها: ژله یکی از سرشناس ترین و دوست داشتنی ترین و علاوه بر این آسان ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله می توان دسرهای متمایز و خوشمزه و تازه ای نیز تهیه کرد که دو نوع متفاوت آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.

دسر ژله بستنی و تخم شربتی

مواد لازم

تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری

پودر ژله ۱ بسته

بستنی ۲ لیوان

فالوده و پسته  به مقدار لازم

 

طرز تهیه چند نوع دسر ژله ای
طرز تهیه 

1. 1.

2. تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.

۳٫ ۲٫

۴٫

۵٫ ۳٫

۶٫ در این فاز باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی هست تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا گردند ، این فاز را ۲ دیگربار تکرار کنید ).

۷٫ ۴٫

۸٫ ۱ پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۱ لیوان آب جوش اضافه کنید.

۹٫ ۱ ۵٫

۱۰٫ مخلوط کنید تا واضح گردد پس از آن ۱ لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

چیزکیک ژله‌ای

مواد لازم

ژله بلوبری، توت‌فرنگی و آناناس: از هرکدام ۵۰ گرم

آب داغ: ۳۶۰ میلی‌لیتر

قالب سه بُعدی: سه عدد

بیسکوییت (شکلاتی و کرم‌دار): پنج عدد

قالب کیک دایره‌ای به قطر ۱۵ سانتی‌متر: یک عدد

پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم

شکر: ۶۰ گرم

خامه تازه: ۲۰۰ میلی‌لیتر

آب‌لیمو: دو قاشق غذاخوری

ژلاتین ذوب‌شده (مواد داخل چیزکیک): ۵۰ میلی‌لیتر آب و یک قاشق غذاخوری ژلاتین

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه فرنی با شیر خشک برای نوزاد

ژلاتین ذوب‌شده (روی چیزکیک): ۵ گرم ژلاتین، آب نصف پیمانه، طعم‌دهندۀ لیمو دو قطره

طرز تهیه چند نوع دسر ژله ای

طرز تهیه

۱٫ ۶٫

۲٫ نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود ۱/۴ هر لیوان ) پس از آن ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته گردند.

۳٫ ۷٫

۴٫ پس از اینکه ژله ها بسته گردید لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.

۵٫ ۸٫

۶٫ ۱ لیوان بستنی را با ژله خرد شده و قدری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید.

۷٫ ۹٫

۸٫ ۱ لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید.

۹٫ ۱۰٫

۱۰٫

۱۱٫ ابتدا ۵۰ گرم از هر ژله را در سه کاسه متفاوت بریزید.

۱۲٫ به هر کاسه ۱۲۰ میلی‌لیتر آب داغ اضافه کنید و آغاز به هم‌زدن کنید تا جایی که پودر ژله کاملاً حل گردد.

۱۳٫ بعد  قالب‌های کوچک را که از قبل آماده کرده‌اید با این مواد پُر کنید.

۱۴٫ آن‌ها را به‌مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید. بیسکویت‌ها را در یک کیسه‌ی زیپ‌دار بریزید و آن‌ها را با دست یا گوشتکوب له کنید. پنیر خامه‌ای و شکر را در یک کاسه بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست گردند.

۱۵٫ پس از آن خامۀ تازه را به آن‌ها اضافه کنید و دو مرتبه مخلوط کنید. پس از آن آبلیمو و ژلاتین ذوب‌شده را به آن‌ها اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.