گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۴ :: ۱۳۹۶/۱۱/۲۴

برترین ها: دلمه ها انواع بسیاری دارند از دلمه های برگ مو و کلم و کاهو گرفته تا دلمه سبزیجاتی نظیر کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل خوشمزه را تعلیم می دهیم. دلمه فلفل با بلغور و كشمشمواد لازم :     آب مرغ يا آب سبزي: ۴۵۰ گرم    […]

برترین ها: دلمه ها انواع بسیاری دارند از دلمه های برگ مو و کلم و کاهو گرفته تا دلمه سبزیجاتی نظیر کدو، بادمجان، فلفل، گوجه فرنگی، پیاز. در اینجا طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل خوشمزه را تعلیم می دهیم. دلمه فلفل با بلغور و كشمش
مواد لازم :

    آب مرغ يا آب سبزي: ۴۵۰ گرم    هويج متوسط خردشده: يك عدد    پياز كوچك خردشده: يك عدد    بلغور: سه چهارم فنجان    كشمش يا گيلاس خشك: يك سوم فنجان    پنير موزارلا خردشده: سه چهارم فنجان    فلفل دلمه اي رنگي: ۴ عدد    آب: يك دوم فنجان    بادام يا گردوي خردشده تفت داده: ۲ قاشق غذاخوري  طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل
روش تهیه :

۱٫  2. آب مرغ، پياز و هويج را روي حرارت به جوش آوريد، شعله را كم كنيد و بعد كشمش و بلغور را اضافه كنيد و ۵ دقيقه ديگر حوصله كنيد.  2. پس از آن آب مخلوط را دور بريزيد. 3. فلفل دلمه اي ها را  نصف كنيد و تخم شان را بگيريد. پنير را با مواد مخلوط كنيد و داخل فلفل ها بريزيد.  4. 5 فلفل ها را در قابلمه بگذاريد و يك دوم فنجان آب هم بريزيد و به جوش آوريد. (براي۲ نفر) 
دلمه فلفل ايتاليايي
مواد لازم براي ۶-۴ نفر
      گوشت چرخ كرده: ۴۰۰ گرم      برنج: يك دوم پيمانه      فلفل دلمه اي قرمز: ۶ عدد      روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري      سير: ۲ حبه ساطوري      پياز متوسط: يك عدد ساطوري      لوبيا سبز آب پز: ۱۰۰ گرم خرد شده      نمك و فلفل: به ميزان لازم      گوجه فرنگي متوسط: ۴ عدد خرد شده      پودر سير: يك قاشق چاي خوري      پودر پياز: ۲ قاشق چاي خوري      سركه: يك چهارم پيمانه      آويشن: يك قاشق چاي خوري     شكر: يك قاشق غذاخوري  طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل  روش تهيه: 1.

2 – 5 تا ۱۰ دقيقه بگذاريد تا كمي نرم گردند.

۳ – مغزها را روي مواد داخل فلفل ها بپاشيد و سرو كنيد. (براي۲ نفر)  1.

4 – براي تهيه سس گوجه فرنگي، پودر سير، یک دوم پیمانه آب، پودر پياز، سركه و شكر را ۳۰ دقيقه در يك قابلمه كوچك روي شعله متوسط بجوشانيد. در صورت نياز كمي آب اضافه كنيد و در ۵ دقيقه آخر پودر آويشن را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. ۲ – برنج را بهمراه يك پيمانه آب و يك قاشق چاي خوري نمك ۲۰ دقيقه بجوشانيد، پس از آن آبكش كرده و كنار بگذاريد. ۳ – روغن را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز و سير را ۳ دقيقه تفت دهيد، پس از آن گوشت را اضافه كرده و تفت دادن را ۵ دقيقه ديگر ادامه دهيد تا رنگ گوشت تغییر کند.

این مطلبو از دست ندید!  خواص درمانی بستنی + صورات نادرست حول بستنی

۵ – يك لوبيا را اضافه كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. ۴ – سر فلفل ها را بريده و داخل آن را خالي كنيد.   دلمه فلفل پاپریکا
موادلازم:

    فلفل پاپریکا بزرگ (دو نیم شده): ۴ عدد    گوشت (چرخ شده): ۳۰۰ گرم    سیر (خردشده): ۲ حبه    پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد    قارچ (نگینی خردشده): ۱۰۰ گرم    گوجه فرنگی (خردشده): ۲ عدد    جعفری (خردشده): ۱ ق س    پنیر موتزارلا: حدود ۱۵۰ گرم    نمک و فلفل: به میزان لازم    روغن مایع: به میزان لازم
 طرز تهیه سه نوع دلمه فلفل
روش تهیه:
 
1. در يك كاسه، برنج را با مايه گوشت و يك چهارم پيمانه از سس گوجه فرنگي را مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. داخل فلفل ها را با مايه گوشت و برنج پر كنيد و در فلفل ها را ببنديد.

۲٫ سس گوجه فرنگي را كف آن ريخته و فلفل ها را در آن بچينيد. دلمه ها را ۵۰ دقيقه در فر بپزيد و هر ۱۵ دقيقه از سس گوجه فرنگي روي آن بريزيدفوت آشپزيدر صورت تمايل مي توانيد مقداري پنير موتزارلاي رنده شده با مايه برنج مخلوط كنيد.

۳٫

۴٫

۵٫ گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد افزوده و بگذارید تا تماما بجوشد و آب آن تبخیر گردد.