گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۲۵ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۶
طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

برترین ها – ترجمه از مهسا خالقی: غذاهای فرانسوی من جمله متنوع ترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا محسوب می گردند و امروزه نه فقط محدود به مرزهای این کشور نیستند که زیادی از آنان در دنیا محبوبیت دارند و طبخ می گردند. در حقیقت غذاهای فرانسوی، پایه ای برای زیادی از غذاهای کشورهای غربی […]

برترین ها – ترجمه از مهسا خالقی: غذاهای فرانسوی من جمله متنوع ترین و خوشمزه ترین غذاهای دنیا محسوب می گردند و امروزه نه فقط محدود به مرزهای این کشور نیستند که زیادی از آنان در دنیا محبوبیت دارند و طبخ می گردند. در حقیقت غذاهای فرانسوی، پایه ای برای زیادی از غذاهای کشورهای غربی محسوب می گردند. با این وجود گفته می گردد طعم و مواد اولیه زیادی از این غذاها از کشورهای آفریقایی و شرق و غرب قاره آسیا گرفته شده اند.

قبل از این مطلبی تحت عنوان دسرهای فرانسوی منتشر گردیده بود، در این مطلب قصد داریم تا شما را با تعلیم کامل بعضی از این دسر های خوشمزه آشنا کنیم.

کرم بروله

طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

مواد لازم

زرده تخم مرغ: ۶ عدد شکر سفید: ۶ قاشق غذاخوری عصاره وانیل: نصف قاشق چای خوری خامه سفت: دو و نیم فنجان شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱٫ ۱٫

۲٫ فر را روی دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۵۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۳٫ ۲٫ زرده های تخم مرغ را بهمراه ۴ قاشق غذاخوری شکر سفید و وانیل در یک ظرف بزرگ هم بزنید تا فرمی خامه ای به خود بگیرد.

۴٫ ۳٫

۵٫ مخلوط خامه را به روش بن ماری روی شعله گذاشته و تا وقتی که مواد به پشت قاشق بچسبند، آن را روی حرارت آب در حال جوش بگذارید (حدود ۳ دقیقه)

۶٫ خامه را داخل ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت پایین اجاق قرار دهید.. خوب تر هست ظرف کم عمق انتخاب کنید

۷٫ وقتی که آغاز به قل زدن کرد، سریعا آن را از روی شعله بردارید.

۸٫ ۴٫

۹٫ خامه را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط گردند. ۵٫

۱۰٫ مخلوط خامه را به روش بن ماری روی شعله گذاشته و تا وقتی که مواد به پشت قاشق بچسبند، آن را روی حرارت آب در حال جوش بگذارید (حدود ۳ دقیقه)۶٫

۱۱٫ پس از آن مواد را از روی شعله برداشته و در ظرفی که میخواهید در آن کرم بروله را سرو کنید بریزید.

ماکارون

طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

مواد لازم برای تهیه ماکارون:

پودر شکر: ۱ ۳/۴ فنجان آرد بادام الک شده: ۱ فنجان نمک: ۱ قاشق چای خوری سفیده تخم مرغ هم دما با اتاق: ۳ عدد شکر: ۱/۴ فنجان عصاره وانیل: ۱/۲ قاشق چای خوری ژل رنگ غذا: ۲ قطره

مواد لازم برای خامه وسط ماکارون:

کره دو قطعه شده: ۱ فنجان پودر شکر: ۳ فنجان عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری خامه سفت: ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر ماکارون:

۱٫ خوب تر هست ظرف کم عمق انتخاب کنید۷٫

۲٫ ظرف را درون فری که از قبل داغ کرده اید قرار دهید و پس از گذشت ۳۰ دقیقه آن را با احتیاط از فر خارج کرده و اذن دهید تا هم دمای اتاق گردد پس از آن به مدت ۱ ساعت یا شب تا صبح درون یخچال قرار دهید.

۳٫ ۸٫ در یک ظرف کوچک باقی مانده شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کرده و آن را روی کرم بروله بریزید. ۹٫

۴٫ پس از آن شعله بالایی فر را روشن کرده و کرم بروله را داخل فر به مدت دو دقیقه قرار دهید تا شکر آب گردد.

۵٫ ۱/۳

۶٫ ۱۰٫ ظرف را از فر خارج کرده و آن را مثل سری قبل دو مرتبه داخل یخچال بگذارید تا کرم بروله خودش را بگیرد.

۷٫ ۱۱٫

۸٫ )

۹٫ در یک کاسه تقریبا بزرگ، پودر شکر و آرد بادام و نصف نمک را با سرعت کم مخلوط کن هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط گردند. مخلوط آرد بادام را به خوبی چند بار الک کنید و کنار بگذارید.

۱۰٫ در یک ظرف بزرگ دیگر سفیده های تخم مرغ و باrی مانده نمک را با هم زن برقی مخلوط کنید تا سفیده ها به نحو خامه ای گردند.

۱۱٫ پس از آن به آرامی شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل گردد. تا زمانی بر هم زدن ادامه دهید که اگر کاسه را بر تصویر کردید مخلوط نریزد. وانیل و رنگ غذا را به مخلوط سفیده تخم مرغ و شکر اضافه کرده و آن را به خوبی هم بزنید. ۱/۳ مواد خشک را به مخلوط سفیده اضافه کرده و آن را به آرامی با کفگیر هم بزنید.

۱۲٫ ۶٫

طرز تهیه مواد خامه‌ای وسط ماکارون

۱٫ باقی مانده مواد خشک را هم در دو نوبت اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. هم زدن را باید تا جایی ادامه دهید که اگر کفگیر را بالا گرفتید و با مواد عدد ۸ انگلیسی را کشیدید، خمیر قطع نشود.

۲٫ ۷٫

۳٫ پس از مخلوط شدن مواد آن را داخل قیف ریخته و از ماسوره گرد آسان استفاده کنید.

اکلر

طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

مواد لازم برای تهیه نان:

آب: ۱ فنجان کره: ۱۰۰ گرم شکر: ۲ قاشق غذاخوری آرد معمولی: ۱ فنجان و ۲ قاشق غذاخوری تخم مرغ بزرگ: ۴ عدد

مواد لازم برای خامه وسط نان:

شیر: ۲ فنجان عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری آرد کیک: ۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۲ عدد خامه سفت: ۱/۴ فنجان و ۲ قاشق غذا خوری نمک: به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس شکلات:

شکلات شیرین: ۱۰۰ گرم کره نرم شده: ۴ قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان اکلر:

۱٫ کاغذ روغنی را کف سینی فر بگذارید و خمیر را به طور دایره هایی به قطر سه سانتی متر و ضخامت دو سانتی متر بریزید (سعی کنید دایره ها یک شکل باشند تا ماکارون های زیباتر دارا باشید.

۲٫ )۹٫ پس از به پایان رسیدن خمیر سینی فر را ۵ بار به سطح میز یا زمین بزنید تا حبابی داخل خمیر نماند.

۳٫ این فاز بسیار با اهمیت هست و اگر انجام نشود سر انجام ماکارون هایتان زیبایی نخواهد داشت. سینی را در دمای اتاق به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قرار دهید و اذن دهید خمیر استراحت کند.

۴٫ اگر انگشتتان را روی خمیر کشیدید و خمیر قدری خشک بود و به دستتان نچسبید، زمان مناسب قرار دادن آنان داخل فر هست.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه مافین کدو سبز؛ پیش غذایی کم خرج!

۵٫ آنان را به مدت ۱۷ دقیقه در ۱۵۰ درجه سانتی گراد یا ۳۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید.

۶٫ و پس از آن آنان را از فر خارج کنید. (با این مواد ۱۲ عدد نوار میتوانید درست کنید)

۷٫ اگر ماکارون ها به کاغذ چسبیده بودند به معنای آن هست که هنوز کامل پخته نشدند به مدت یک الی دو دقیقه دیگر آنان را داخل فر بگذارید. اذن دهید ماکارون ها سرد گردد و پس از آن آنان را از کاغذ روغنی جدا کنید.

طرز تهیه خامه اکلر:

۱٫ در یک ظرف بزرگ ابتدا کره را به مدت ۱ دقیقه با همزن سرعت متوسط هم بزنید و پس از آن پودر شکر الک شده را به آن اضافه کنید، وقتی که تمام مواد به خوبی با هم ترکیب گردیدند وانیل را اضافه کرده و پس از مخلوط کردن خامه سفت را قاشق قاشق به آن اضافه کنید.

۲٫ پس از آن مواد را دو مرتبه داخل قیف بریزید و آنان را وسط ماکارونها با قطری کمتر از خود ماکارون بریزید و دو قطعه ماکارون را به هم قدری فشار دهید.

۳٫ اگر وقت دارید به مدت ۲۴ ساعت به آنان استراحت دهید و پس از آن آنان را سرو کنید ولی اگر وسوسه شدید و قبل استراحت دادن این شیرینی های خوشمزه را نوش جان کردید ما شما را سرزنش نمیکنیم.

۴٫ فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در یک ماهیتابه آب و کره و شکر و نمک را بریزید و اذن دهید با دمای متوسط شعله به جوش بیاید.

۵٫ پس از جوش آمدن ماهیتابه را از روی شعله بردارید. آرد را به آن اضافه کرده و با قدرت با قاشق تخته ای آن را به مدت دو دقیقه هم بزنید.

۶٫ تا زمانیکه خمیر یکدست گردد. پس از آن خمیر را به ظرف بزرگتری جابه جا کنید و با سرعت متوسط همزنید به مدت ۱ دقیقه آن را هم بزنید تا سرد گردد.

۷٫ پس از آن تخم مرغ ها را دانه دانه به آن اضافه کنید و پس از هر بار خوب هم بزنید.

۸٫ خمیر را داخل قیف با ماسوره گرد ریخته و آنان را به نحو نوارهایی با طول ۱۲ سانتی متر روی کاغذ روغنی در سینی فر بریزید.

کرم کارامل

طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

مواد لازم:

شکر سفید (کارامل): ۱/۲ فنجان تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد زرده تخم مرغ: ۳ عدد نمک: ۱/۴ قاشق چای خوری شکر سفید: ۱/۴ فنجان خامه ترش: ۱/۲ فنجان شیر: ۱/۲ فنجان عصاره وانیل: ۱ قاشق چای خوری آب پرتقال: ۱/۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱٫ (با این مواد ۱۲ عدد نوار میتوانید درست کنید)۷٫

۲٫ سینی را داخل فر گذاشته و به مدت ده دقیقه با همان دما اذن بدهید بپزد، پس از ده دقیقه دما را به ۳۲۵ درجه فارنهایت کاهش داده و اذن دهید ۳۰ دقیقه دیگر بپزند. تا وقتی که روی نان طلایی گردد. پس از آن آنان را از فر خارج کرده و اذن دهید سرد گردند. در یک ماهیتابه متوسط، شیر و وانیل را بریزید و تا وقتی که نزدیک به جوش آمدن شیر گردید آن را حرارت بدهید.

۳٫ در این زمان میتوانید در یک کاسه بزرگ آرد کیک و شکر و نمک را هم بزنید و پس از هم زدن تخم مرغ و زرده ها را به آن اضافه کنید.

۴٫ پس از آن شیر گرم را به آنان آرام آرام اضافه کرده و هم بزنید.

۵٫ مواد رو دو مرتبه داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت به مدت تقریبا ۳۰ ثانیه قرار دهید و در این در خلال دائما مواد را هم بزنید تا زمانیکه تقریبا سفت گردد.

۶٫ پس از ۳۰ ثانیه آن را از روی گاز برداشته و از صافی رد کنید. پس از آن روی مواد را با پلاستیک بپوشانید و داخل یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا خنک گردد.

۷٫ خامه را با دور تند همزن مخلوط کنید تا زمانیکه پف کند پس از آن آن را به موادی که داخل یخچال گذاشته بودید اضافه کنید.

۸٫ و به آرامی هم بزنید تا خوب با هم ترکیب گردند.

۹٫ روی نصفه‌ی اول یک قاشق غذا خوری خامه اکلر بریزید و آن را پخش کنید و نصفه دوم را روی آن قرار دهید.

۱۰٫ شکلات و کره را به مدت یک دقیقه داخل مایکروویو بگذارید و پس از آن آنان را ترکیب کنید.

پر بل الن

طرز تهیه دسر های فرانسوی؛ از کرم بروله تا ماکارون

مواد لازم

آب: ۶ فنجان لیمو: ۱ عدد وانیل: ۱/۲ قاشق غذاخوری شکر: ۳ قنجان سس شکلاتیک ۱ فنجان یا زیادتر بستنی وانیلی: ۱ اسکوپ یا زیادتر گلابی باسک: ۴ عدد

طرز تهیه

۱٫ روی اکلر ها سس شکلاتی را بریزید و آنان را سرو کنید.

۲٫ دمای فر را روی ۳۲۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

۳٫ شکری که برای کارامل کنار گذاشته بودید را داخل ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار هید.

۴٫ پس از مدتی اطراف شکر آغاز به ذوب شدن و قهوه ای شدن میکند، این زمانی هست که شما باید ماهیتابه را آرام آرام تکان دهید تا تمام شکر ذوب گردد.

۵٫ در این فاز شما به هیچ عنوان نباید از قاشق برای هم زدن شکر استفاده کنید.

۶٫ فقط ماهیتابه را تکان دهید.

۷٫ به اندازه برابر شکر ذوب شده را داخل ظرف های کرم کاراملتان بریزید.

۸٫ تخم مرغ و زرده ها را با شکر و نمک مخلوط کنید و به مدت ۱ دقیقه بزنید تا شکر حل گردد.

۹٫ پس از آن آب پرتقال را به آن اضافه کنید و بعد خامه ترش را به مواد قاشق قاشق اضافه میکنیم و هر بار به خوبی هم میزنیم.

۱۰٫ پس از آن مواد را داخل ظرف های کرم کارامل بریزید.

توجه دارا باشید ۱/۴ ظرف باید تهی باشد. ظرف های کرم کارامل را داخل یک ظرف بزرگ تر نشکن مثل ظرف لازانیا قرار دهید و ظرف بزرگ را تا نیمه پر آب داغ کنید.