گروه: آشپزی
تاریخ: ۶:۱۷ :: ۱۳۹۷/۰۴/۰۲
طرز تهیه خوشمزه شاورمای مصری+تصویر

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اساس این غذاھا بر پایه حبوباتی مثل لوبیا و عدس و ھمچنین سبزیجات و پیاز استوار هست به طوریکه ھمیشه در زیادتر غذاھای مصری حبوبات و پیاز وجود دارند. گیاھخواران طبق معمول ھیچ مشکلی در مصر نخواھند داشت زیرا گوشت به صورت […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اساس این غذاھا بر پایه حبوباتی مثل لوبیا و عدس و ھمچنین سبزیجات و پیاز استوار هست به طوریکه ھمیشه در زیادتر غذاھای مصری حبوبات و پیاز وجود دارند.

شاورمای مصری را تجربه کنید

گیاھخواران طبق معمول ھیچ مشکلی در مصر نخواھند داشت زیرا گوشت به صورت سنتی در مصر گران بوده و بنابراین استفاده آن کمتر رایج هست. و، اما طرز تهیه شاورما:

آماده سازی: ۱ ساعت

مدت انتظار: ۱ ساعت

مواد اولیه:

نمک ۱ قاشق غذاخوری

آب ۲/۱ لیوان

سیر ۵ حبه

ماست ۱ لیوان

آرد سفید ۴ قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی ۱ عدد

خیار شوربه مقدار کافی

سیب زمینی ۲ عدد - سرخ شده

پیاز ۲ عدد - قرمز

مرغپخته شده و خرد شده

سس مایونز ۴ قاشق غذاخوری

نان ساندویچ به مقدار لازم

مواد لازم کلیدی:

مرغ پخته شده خرد شده
پیاز قرمز
سیب زمینی سرخ شده
خیار شور
گوجه فرنگی
نان ساندویچی

مواد لازم برای سس ساندویچ:

آرد سفید
ماست
آب
سیر
نمک
سس مایونز

این مطلبو از دست ندید!  کوکی دو رنگ با مغز شکلات، با شیر میچسبه!

طرز تهیه:

و، اما طرز تهیه شاورما:ابتدا: مرغ را با دو لیوان آب و یک حبه سیر و یک عدد پیاز در قابلمه روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به مدت یک ساعت بپزد.
پیاز‌ها را به صورت خلال ریز می‌کنیم و با اندکی روغن در ماهیتابه سرخ می‌کنیم تا رنگ آن طلایی گردد. مرغ پخته شده را خلال می‌کنیم و با پیاز در ماهیتابه اندکی تفت می‌دهیم تا اندکی طلایی گردد. مخلوط را در ظرف دیگری می‌ریزیم و سس را روی آن می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. اضافه‌های نان ساندویچی را دور می‌ریزیم و داخل آن را با مخلوط پر می‌کنیم و خیار شور با گوجه‌فرنگی خلال شده و سیب زمینی سرخ شده را روی مرغ می‌گذاریم.

طرز تهیه سس:

تمام مواد لازم برای سس را با هم در مخلوط‌کن با هم مخلوط می‌کنیم به‌طوری که سس صاف و یکدستی به‌دست بیاید پس از آن سس مایونز را در آخر به آن اضافه می‌کنیم و خوب بهم می‌زنیم.

مرجع:الکوثر