گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۶ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۵
طرز تهیه خورش ته بیران

برترین ها: خورش ته بیران غذای محلی گیلانی هست که مواد کلیدی آن از مرغ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی و بادمجان متشکل هست. این غذا بسیار سالم هست و به علت وجود بادمجان و گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین می‌باشد. با ما همراه باشید تا فرمان پخت خورش ته بیران را با هم مرور کنیم. مواد لازم […]

برترین ها: خورش ته بیران غذای محلی گیلانی هست که مواد کلیدی آن از مرغ، سیب‌زمینی، گوجه فرنگی و بادمجان متشکل هست. این غذا بسیار سالم هست و به علت وجود بادمجان و گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین می‌باشد. با ما همراه باشید تا فرمان پخت خورش ته بیران را با هم مرور کنیم.

مواد لازم برای تهیه خورش ته بیران:

مرغ: ۶ تکه کوچک سبزی (چوچاق، جعفری، نعنا): ۲۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد متوسط سیر: ۴ حبه گوجه‌فرنگی: ۵ عدد متوسط سیب‌زمینی: ۴ عدد متوسط بادمجان: ۴ عدد بزرگ رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری آبغوره: نصف استکان زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری روغن: به میزان دلخواه نمک: به میزان دلخواه

طرز تهیه خورش ته بیران

طرز تهیه خورش ته بیران

۱٫ ابتدا پیازها را پوست کنید و به طور خلالی خرد کنید. سیرها را خرد کنید و با پیازها درون یک ظرف مناسب ریخته و با زردچوبه تفت دهید. وقتی پیازها به رنگ طلایی درآمدند نوبت افزودن تکه‌های مرغ هست. مرغ‌ها را بشویید و حوصله کنید تا خشک گردند. پس از ان تکه‌های مرغ را به ظرف سیر و پیاز اضافه کرده و هم بزنید.

۲٫ اذن دهید چند دقیقه ای گوشت‌ها تفت بخورند. پس از آن آنان را خرد کنید. پس از اینکه گوشت‌ها بهمراه سیر و پیاز تفت خوردند، سبزی را نیز به قابلمه اضافه کنید.

۳٫ چند دقیقه ای محتویات قابلمه را تفت دهید و پس از آن ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید. حرارت شعله را ملایم کنید و اذن دهید محتویات قابلمه به مدت ۳۵ دقیقه با یکدیگر بپزند.

این مطلبو از دست ندید!  آموزش تهیه میگو کبابی به همراه سس مخصوص آن

۴٫ در مدتی که مواد داخل قابلمه در حال پخته شدن هستند، داخل تابه قدری روغن بریزید و بادمجان‌ها را پس از اینکه از وسط نصف کردید، با حرارت ملایم سرخ کنید. علاوه بر این سیب زمینی‌ها را نیز بصورت خلالی خرد کنید و در تابه جداگانه‌ای با حرارت متوسط سرخ کنید. پس از اینکه ۳۵ دقیقه زمان لازم برای پخت مرغ سپری شد، رب گوجه فرنگی را در قدری روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی عوض شود. تفت دادن رب را طولانی نکنید زیرا امکان دارد رب بسوزد. حدود ۱ یا ۲ دقیقه برای این کار کافیست. پس از تفت دادن رب، آن را بهمراه گوجه فرنگی‌هایی که پوست گرفته‌اید به غذا اضافه کنید. پس از آن آبغوره و نمک را نیز بیفزایید. طعم این خورش باید متمایل به ترشی باشد.

نکات:

۱. در نتیجه اگر احساس می‌کنید که ترشی خورش کم هست، قدری آبغوره و نمک به آن اضافه کنید.

۲. در انتهاء سیب زمینی و بادمجان‌ها را نیز به خورش اضافه کنید و اذن دهید تا ۱۰ دقیقه دیگر تمام مواد با هم بپزند.

۳. حالا خورش گیلانی خوشمزه شما مهیاست و می‌توانید برای سرو آن را به ظرف شایسته ای جابه جایی دهید.