گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۱۶ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۰
طرز تهیه خورش باقلاقاتق

این خورش گیلانی هرچند بدون گوشت پخته می گردد ولی به علت تخم مرغ و لوبیای کشاورزی سرشار از پروتئین هست.  مواد لازم:     لوبیا کشاورزی ۲۵۰ گرم    شوید ۱۰۰ گرم    سیر ۲ حبه    روغن ۲ قاشق غذاخوری    تخم مرغ ۲ عدد    نمک به میزان لازم    فلفل سیاه به میزان لازم    زردچوبه به میزان لازم   نکته هایی درباره تهیه […]

این خورش گیلانی هرچند بدون گوشت پخته می گردد ولی به علت تخم مرغ و لوبیای کشاورزی سرشار از پروتئین هست.  مواد لازم: 
    لوبیا کشاورزی ۲۵۰ گرم
    شوید ۱۰۰ گرم
    سیر ۲ حبه
    روغن ۲ قاشق غذاخوری
    تخم مرغ ۲ عدد
    نمک به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم  طرز تهیه خورش باقلاقاتق نکته هایی درباره تهیه ی خورش باقلاقاتق :

۱-   ۱- لوبیا ها را از شب قبل خیس کنید، پوست آنان را جدا کرده و آنان را ۲ لپه کنید. پیش از استفاده آنان را آبکشی کنید.
۲- ۲- شوید را ریز خرد کنید.
۳-
۴- ۴- توان دارید برای هر نفر ۱ عدد تخم مرغ استفاده کنید. در صورت تمایل توان دارید تخم مرغ ها را نیمرو کنید.
۵- ۵- این خورش را با برنج کته میل کنید.
  طرز تهیه:
در قابلمه ای روی حرارت متوسط اندکی روغن بریزید و آن را گرم کنید. لوبیا را در آن بریزید وبرای ۱۵ دقیقه تفت دهید.
به آن زردچوبه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
پس از آن سیر را اضافه کرده و برای ۲ دقیقه دیگر تفت دهید.
شوید را به آنان اضافه کنید و ۲ دیگر تفت دهید.

این مطلبو از دست ندید!  فیلم: طرز تهیه لازانیا سبزیجات سریع

نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید.

پیش از سرو تخم مرغ ها را روی خورش شکانده و حوصله کنید تا ببندند و پس از آن آن را میل کنید.