گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۰:۰۷ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۰
طرز تهیه خورش بادام زمینی

وب سایت بدونیم: : اگه علاقه بسیاری به غذاهای متمایز دارید این فرمان خورش بادام زمینی رو قطعا آزمون کنید قطعا از طعمش خوشتون میاد. مواد لازم:     ۲ پیمانه پیاز خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز     ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده […]

وب سایت بدونیم: : اگه علاقه بسیاری به غذاهای متمایز دارید این فرمان خورش بادام زمینی رو قطعا آزمون کنید قطعا از طعمش خوشتون میاد.

مواد لازم:

    ۲ پیمانه پیاز خرد شده     ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون     ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز     ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده     ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی     ۱ پیمانه آب     ۱ قاشق چای خوری نمک     ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده     ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده     ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده     ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده     ½ پیمانه کره بادام زمینی طرز تهیه خورش بادام زمینی
طرز تهیه خورش بادام زمینی

پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند. آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید. درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد. پس از آن بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد. کره بادام زمینی را اضافه کنید. تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن گردد. پس از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سالاد سزار ویژه گیاهخواران