گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۳۵ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۳
طرز تهیه خورشت گل کلم؛ طعم خوش یک خورشت پاییزی

برترین ها: خورشت گل کلم، خورشتی هست که به سبب وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی محسوب می شود. خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی هست که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ هست. گل کلم با خواص و اعتبار غذایی بالا، موجب شده خورشت گل کلم […]

برترین ها: خورشت گل کلم، خورشتی هست که به سبب وجود گل کلم درآن خاصیت بالایی دارد و غذایی رژیمی محسوب می شود. خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی هست که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ هست.

گل کلم با خواص و اعتبار غذایی بالا، موجب شده خورشت گل کلم دارای خاصیت درمانی بالا باشد و به عنوان غذایی با ترکیب ضد سرطان شناخته شود. مواد کلیدی در تهیه ی این خورشت گوشت، کلم و لپه خواهد بود. خورشت گل کلم یکی از خورشت های زمستانی هست که توان دارید وقتی که قصد تهیه ترشی گل کلم دارید، خورشت گل کلم تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با روش طبخ خورشت گل کلم مراسمی و خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه ی خورشت گل کلم

گوشت: ۵۰۰ گرم گل کلم کوچک: ۱ عدد لپه: یک سوم پیمانه رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذا خوری پیاز: ۱ عدد آبلیمو: ۴ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری روغن: به مقدار لازم نمک فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

خورشت گل کلم

طرز تهیه ی خورشت گل کلم

۱٫ ۱٫

۲٫

۳٫ ۲٫ ۳ گوشت را شسته و به قطعات درشت تقسیم می کنیم. آن را در پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سالاد سزار ویژه گیاهخواران

۴٫ فلفل و زردچوبه به آن می افزاییم و اندکی همراه گوشت تفت می دهیم.

۵٫ پس از آن حرارت را کم کرده و حوصله می کنیم تا گوشت پخته شود.

۶٫

۷٫ گل کلم ها را پس از شستن به قطعات با اندازه دلخواه تقسیم کرده و روی آن اندکی نمک می پاشیم و در قدری روغن سرخ می کنیم. میتوان به جای سرخ کردن گل کلم آن را بخارپز یا آب پز کرد.

۸٫ لپه های پخته شده را با نیمی از پیاز داغ هایی که کنار گذاشته بودیم تفت می دهیم و درساعت آخر پخت گوشت به آن می افزاییم.

نکته هایی در مورد ی تهیه ی خورشت گل کلم:

رب گوجه را درمقداری روغن تفت داده و بهمراه نمک و آبلیمو به خورشت می افزاییم. گل کلم ها را به خورشت می افزاییم.

در مورد ی گل کلم

و اذن می دهیم خورشت جا بیفتد. در انتها زعفران را به خورشت می افزاییم. پس از ۵ دقیقه خورشت آماده سرو خواهد بود.