گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۷:۱۳ :: ۱۳۹۷/۰۲/۲۳

خورشت کرفس یک غذایی رژیمی برای لاغری هست.یک محقق و محقق طب سنتی با بیان اینکه خورشت کرفس در بر دارنده انواع ویتامین های A. گفت: استفاده این خورشت با قارچ باعث لاغری اشخاص می گردد.خورشت کرفس در بر دارنده انواع ویتامین های A ، C ، گروه ویتامین های B مثل B۱ ، B۲، […]

خورشت کرفس یک غذایی رژیمی برای لاغری هست.یک محقق و محقق طب سنتی با بیان اینکه خورشت کرفس در بر دارنده انواع ویتامین های A. گفت: استفاده این خورشت با قارچ باعث لاغری اشخاص می گردد.
خورشت کرفس در بر دارنده انواع ویتامین های A ، C ، گروه ویتامین های B مثل B۱ ، B۲، B۶، B۱۲، پروتئین، پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و اسیدآمینه های ضروری هست.برای ارزیابی خواص خورشت کرفس و اینکه استفاده این خورشت برای چه افرادی مفید هست، با حیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی گفت و گو کردیم که در ادامه تفضیل آن را مطالعه می کنید.مهمترین خواص خورشت کرفسحیدر عظمایی محقق و محقق طب سنتی در مورد مهمترین خواص خورشت کرفس اظهار کرد: اگر در تهیه این خورشت از قارچ به جای گوشت استفاده گردد، برای مبتلایان به فشار و چربی خون مفید هست.وی در مورد خواص دیگر خورشت کرفس گفته بود: این خورشت دستگاه گوارش را تقویت می کند و علت برطرف یبوست می گردد.این محقق و محقق طب سنتی اضافه کرد: این خورشت نقش موثری در بهبود درد مفاصل، روماتیسم و آرتروز دارد؛ استفاده خورشت کرفس با قارچ تاثیر چشمگیری در لاغری اشخاص دارد و استفاده از این خورشت با گوشت قرمز هم باعث برطرف کم خونی می گردد.عظمایی تاکید کرد: خورشت کرفس سرشار از پروتئین هست، در نتیجه باعث افزایش انرژی بدن می گردد؛ این خورشت به تقویت سامانه امنیت بدن هم کمک شایانی می کند.وی یادآور گردید: خورشت کرفس به خاطر داشتن کلسیم و منیزیم برای مریضی های استخوانی مثل پوکی استخوان بسیار مفید هست؛ این خورشت خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و عفونت های مجاری ادراری را هم برطرف می کند.مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس (۶ تا هفت نفر)ساقه کرفس ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمنعناع، جعفری و اسفناج از هر کدام ۵۰ گرمپیاز یک عددقارچ خُرد شده یا گوشت خورشتی ۲۰۰ گرملوبیای قرمز ۱۵۰ گرمگوجه فرنگی دست یافته یک تا ۲ عددروغن زیتون یا کنجد ۶ تا هفت قاشق غذاخوریآب به مقدار لازمآب لیموترش تازه، زعفران و رب انار به مقدار لازمنمک، فلفل، زردچوبه و زیره به مقدار لازمطرز تهیه خورشت کرفس-لوبیا های خیس شده را بگذارید تا آب آنان کشیده گردند و بپزند.--گوجه فرنگی دست یافته را رنده و بهمراه کرفس، قارچ، سبزی و پیاز خُرد شده به لوبیای پخته شده اضافه کنید.--مقداری آب به مواد بیفزایید و حوصله کنید تا خورشت در حرارت ملایم به خوبی بپزد.--در انتهای پخت روغن، آب لیموترش تازه، زعفران، رب انار و ادویه جات را به خورشت اضافه و حوصله کنید تا جا بیفتد.--اگر تمایل داشتید این خورشت را با گوشت درست کنید نخست باید پیاز خُرد شده را در روغن کنجد تفت دهید پس از آن گوشت را به پیاز تفت داده شده اضافه کنید؛ لوبیا، کرفس، سبزی و گوجه فرنگی رنده شده را بهمراه قدری آب به مواد بیفزایید؛ آب لیموترش تازه، زعفران، رب انار و ادویه جات را به خورشت اضافه و حوصله کنید تا جا بیفتد.--خورشت کرفس را بهمراه برنج پخته شده میل کنید.
ركنا

این مطلبو از دست ندید!  فرمان پخت فرنی قالبی با نشاسته برای ماه رمضان