گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۵۰ :: ۱۳۹۷/۰۸/۱۶

برترین ها: خورشت فسنجان مراسمی یکی از انواع خورشت های فسنجان خواهد بود که توان دارید آن را در منزل خود تهیه کنید، طرز خورشت فسنجان محلی با خورشت فسنجان عادی تفاوت هایی دارد و به همین سبب هست که از این نوع خورشت زیادتر در مجالس استفاده می گردد و در زیادی از رستوران […]

برترین ها: خورشت فسنجان مراسمی یکی از انواع خورشت های فسنجان خواهد بود که توان دارید آن را در منزل خود تهیه کنید، طرز خورشت فسنجان محلی با خورشت فسنجان عادی تفاوت هایی دارد و به همین سبب هست که از این نوع خورشت زیادتر در مجالس استفاده می گردد و در زیادی از رستوران ها نیز شما این خورشت را در منوی غذایی رستوران رویت می کنید.

خورشت فسنجان مراسمی به سبب رنگ و طعم خاصی که دارد بسیار دلپذیر تر از خورشت فسنجان معمولی هست و به سادگی در دل مهمان ها می نشیند.

مواد مورد احتیاج برای تهیه خورشت فسنجان مراسمی:

نیم کیلو گردوی آسیاب شده قدری روغن ادویه به میزان دلخواه رب انار به میزان کافی(بستگی به میزان ترش بودن رب انار شما دارد) یک کیلوگرم گوشت سینه مرغ قدری زعفران

طرز تهیه خورشت فسنجان مجلسی

طرز تهیه خورشت فسنجان مراسمی:

۱٫ گردوها را به خوبی آسیاب کنید( نه تا حدودی که روغن آن در بیاید)

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه رولت هویج؛ عکسی و فاز به فاز

۲٫ حال این گردوی آسیاب شده را بهمراه مقدار اندکی روغن درون یک ظرف بریزید و بر روی شعله متوسط قرار دهید تا به خوبی تفت داده گردد

۳٫ ()

۴٫ پس از دو الی سه ساعت توان دارید ادویه های مورد علاقتان را به میزان دلخواه به این خورشت اضافه کنید تا رنگ و بوی این خورشت را تحت تاثیر قرار دهد

۵٫ در همین فاز توان دارید اندکی رب انار نیز به میزان دلخواهتان به خورشت اضافه کنید 

6.

نکته هایی با اهمیت برای تهیه خورشت فسنجان مراسمی:

(خوش مزگی و خوش رنگ بودن این خورشت به زمانی هست که گردو را می پزید، هر چه گردو زیادتر بر روی شعله بماند این خورشت نیز خوش طعم تر می گردد. پس از دو الی سه ساعت توان دارید ادویه های مورد علاقتان را به میزان دلخواه به این خورشت اضافه کنید تا رنگ و بوی این خورشت را تحت تاثیر قرار دهد۵٫