گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۴۶ :: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸
طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

مجله قرمز: سس سیراچا یکی از سسهای معروف برای آشپزی هست. به احتمال زیاد شما در برخی از دستورها با این سس رو به رو شده‌اید. سس سیراچا در حقیقت یک سس تند تایلندی هست که برای طبخ انواع غذاها به ویژه گوشت و مرغ مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع تجاری این سس در بر […]

مجله قرمز: سس سیراچا یکی از سسهای معروف برای آشپزی هست. به احتمال زیاد شما در برخی از دستورها با این سس رو به رو شده‌اید. سس سیراچا در حقیقت یک سس تند تایلندی هست که برای طبخ انواع غذاها به ویژه گوشت و مرغ مورد استفاده قرار می‌گیرد. انواع تجاری این سس در بر دارنده قدری شکر، مواد نگهدارنده و سایر موادی هست که چندان دلخواه شما نیست اما ما در مجله قرمز در پی حذف زیادی از مواد ناسالم در انواع مواد غذایی هستیم. من اغلب اهتمام می‌کنم تا آنجایی که می‌توانم شکر را از دستورهایی که نیازی به آن نیست حذف کنم در نتیجه سس سیراچای خانگی ما بدون شکر می باشد.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

جالب هست بدانید که شرکت هوی فونگ (Huy Fong) در عرض یک سال ۲۰ میلیون سس سیراچا را به فروش رساند. سسهای این شرکت طعم دلپذیری دارند و در حقیقت شیوه خاص درست کردن این سس موجب پرفروش شدن آن شده هست. رمز سس سیراچای این شرکت همان تخمیر سس بوده هست. سس تخمیری مزه متمایز و دلپذیری دارد. ما نیز فرمان سس سیراچا تخمیری را برای شما گذاشتیم با بتوانید خوب ترین سس سیراچا را دارا باشید.

این سس با فلفل چیلی تازه، سیر، فلفل دلمه‌ای، سرکه و نمک درست شده و به مدت ۷ روز تکنیک تخمیر روی آن انجام شده هست که آن را به یک غذای پروبیوتیک مبدل کرده هست. بعد از ۷ روز که عمل تخمیر در آن انجام گردید سایر مواد به آن اضافه شده هست. فاز تخمیر را قطعا انجام دهید این کار طعم عالی به سس شما اضافه خواهد کرد و سس سیراچای شما تا مدت طولانی‌تری قابل حفظ هست.

مواد لازم پیش از تخمیر

فلفل قرمز چیلی: ۴۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای متوسط: ۱ عدد (۱۲۰ گرم) سیر: ۶ حبه سرکه سیب یا سرکه نارگیل:  ۱/۳ پیمانه  (۸۰ میلی لیتر) نمک:  ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری مواد بعد از تخمیر سس ماهی: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر:  ۲ قاشق غذاخوری استویا مایع:  ۱۰ تا ۱۵ قطره (اختیاری)

این مطلبو از دست ندید!  با بهترین غذاهای ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

طرز تهیه سس سیراچا تخمیری

۱٫ شما می‌توانید از هر نوع فلفل چیلی برطبق میزان تندی که می‌خواهید استفاده کنید منحصرا قطعا از فلفل چیلی قرمز استفاده کنید. من از چیلی هالوپینو (ملایم)، چیلی سرانو (ملایم) و چیلی تایلندی (تند) استفاده کردم.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

۲٫ فلفل چیلی و فلفل دلمه‌ای را بشویید.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

۳٫ فلفل چیلی، فلفل دلمه‌ای قرمز، سیر، سرکه و نمک را در غذاساز بریزید و بگذارید تا به نحو پوره در بیایند. سس را در یک شیشه دهان گشاد و بزرگ ترشی بریزید. قدری حباب روی سس تشکیل می‌شود و ظاهری پفدار به خود می‌گیرد.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

۴٫ شما می‌توانید ۴ روز آن را نگه دارید تا مزه آن به دست آید و اما اگر دنبال به دست آوردن سس سیراچای تخمیری هستید خوب تر هست که آن را به مدت ۷ روز بگذارید بماند تا تخمیر گردد. بعد از این ۷ روز کار انجام شده هست. سس را در یک غذاساز بریزید و روغن زیتون، سس ماهی و شیرین کننده (اگر می‌خواهید استفاده کنید) به آن اضافه کنید.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

۵٫ مواد را در یک صافی بریزید تا آب آن خارج گردد.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

۶٫

نکته هایی درباره سس سیراچا تخمیری

سس سیراچا غلیظ شده را در یک ظرف شیشه‌ای در دار و محکم که هوا وارد آن نمی‌شود بریزید.

سس را در یخچال به مدت ۴ ماه حفظ کنید.

طرز تهیه خوب ترین سس سیراچا تخمیری بدون شکر افزوده

آب چیلی ما بقی را در شیشه‌های دهان گشاد کوچک که درب محکمی دارا باشند بریزید، دریخچال حفظ کنید و نظیر سس تاباسکو از آن استفاده کنید. سس سیراچا sriracha گاهی وقت ها سس سریراچا تلفظ می‌شود که البته این اشتباه هست و تلفظ درست آن همان سیراچا هست.