گروه: آشپزی
تاریخ: ۹:۳۰ :: ۱۳۹۷/۰۸/۲۸
طرز تهیه جغول بغول؛ خوراک خوشمزه جگر

برترین ها: جغول بغول یا خوراک جگر از آن دسته از غذاهایی می‌باشد که همه ی ما خورده ایم و از طعم و مزه‌ی آن خاطره داریم. فرمان پخت آن نیز بسیاز آسان می‌باشد. خب دوستان در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه جغول بغول یا به زبان امروزی خوراک جگر را به […]

برترین ها: جغول بغول یا خوراک جگر از آن دسته از غذاهایی می‌باشد که همه ی ما خورده ایم و از طعم و مزه‌ی آن خاطره داریم. فرمان پخت آن نیز بسیاز آسان می‌باشد.

خب دوستان در این مقاله می خواهیم به شما طرز تهیه جغول بغول یا به زبان امروزی خوراک جگر را به شما تعلیم بدهیم.

این غذا در ایران یک غذای سنتی محسوب می گردد که مواد کلیدی تشکیل دهنده آن را جگر و دل و قلوه گوسفند تشکیل می دهند. این غذا یک غذای مراسمی محسوب می گردد و برای شام و نهار صرف می گردد.

تهیه جغول بغول کار دشواری نیست و شما توان دارید با خواندن این مقاله فرمان پخت جغول بغول را به سادگی یاد بگیرید و آن را در منزل تهیه کنید تا از این غذای مقوی و خوشمزه لذت ببرید.

مواد مورد احتیاج

جگر و دل و قلوه گوسفند: دویست گرم پیاز درشت: یک عدد هویج: دو عدد سیب زمینی: دو عدد رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه: یک عدد نمک: به مقدار لازم زردچوبه: به مقدار لازم فلفل: به مقدار لازم آب: به مقدار لازم روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم

طرز تهیه جغول بغول

طرز تهیه جغول بغول

۱٫

۲٫ یک تابه می آوریم و قدری روغن سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و شعله گاز را روشن می نماییم تا روغن داغ گردد، پس از آن پیاز خود را به طور خلالی و نازک خرد می کنیم و همراه با جگر و دل و قلوه به طور هم زمان داخل تابه می ریزیم و آنان را تفت می دهیم تا رنگ آنان به طور طلایی در بیاید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

۳٫ یک لیوان می آوریم و نصف آن را مملو از آب می کنیم و بر روی جغول بغول می ریزیم

۴٫

۵٫ پس از آن یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی را داخل تابه می ریزیم و پس از ان نمک، زردچوبه و فلفل را هم می افزاییم و آنان را هم می زنیم.

۶٫ یک لیوان می آوریم و نصف آن را مملو از آب می کنیم و بر روی جغول بغول می ریزیم۴٫

امید داریم از این مقاله لذت برده باشید و بتوانید با استفاده از این مقاله فرمان پخت جغول بغول را یاد بگیرید و به سادگی این خوراک بسیار مقوی و خوش مزه را در منزل تهیه کنید

نکات:

پس از ان آب لیمو تازه را بر روی جغول بغول می ریزیم و آنان را هم می زنیم. اکنون شعله گاز خود را خاموش کنید و در انتظار بمانید تا غذای شما سرد گردد.