گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۵۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۹
طرز تهیه تکه های شکلاتی خوشمزه و مقوی

 به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی‌هایی به نحو حاجی فیروز مواد لازم: شکلات شیری: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل (برشته شده): ۱۲۰ گرم شکلات سفید: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سیاه: […]

 به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی‌هایی به نحو حاجی فیروز

مواد لازم:

شکلات شیری: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل (برشته شده): ۱۲۰ گرم شکلات سفید: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سیاه: ۱۰۰ گرم اسانس شکلات (در صورت تمایل): ۳ قطره

تلخ و شیرین با این اسلایس های چاکلتی

طرز تهیه:

ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه از یخچال خارج کنید. دقت کنید این شکلات را توان دارید به مدت طولانی حفظ نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد. در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه یک صبحانه مقوی و خوشمزه برای روزهای تعطیل

مرجع: ماهنامه سفره ایرانی