گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۴:۵۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۹
طرز تهیه تکه های شکلاتی خوشمزه و مقوی

 به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی‌هایی به نحو حاجی فیروز مواد لازم: شکلات شیری: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل (برشته شده): ۱۲۰ گرم شکلات سفید: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سیاه: […]

 به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این تکه‌های شکلاتی لذت بخش و مقوی را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

بیشتربخوانید : طرز تهیه شیرینی‌هایی به نحو حاجی فیروز

مواد لازم:

شکلات شیری: ۱۰۰ گرم پودر نارگیل (برشته شده): ۱۲۰ گرم شکلات سفید: ۱۰۰ گرم شکلات تلخ سیاه: ۱۰۰ گرم اسانس شکلات (در صورت تمایل): ۳ قطره

تلخ و شیرین با این اسلایس های چاکلتی

طرز تهیه:

ابتدا لایه شکلات شیری را کف قالب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن از لایه شکلات سفید را روی آن بریزید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از آن لایه شکلات سیاه را روی آن ریخته و این بار به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از ۲۰ دقیقه از یخچال خارج کنید. دقت کنید این شکلات را توان دارید به مدت طولانی حفظ نمایید و هیچ نیازی به یخچال ندارد. در صورت استفاده از اسانس آن را به شکلات اضافه کنید یعنی به هرکدام از شکلات ها یک قطره.

مرجع: ماهنامه سفره ایرانی