گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۳:۴۵ :: ۱۳۹۷/۰۳/۰۵

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،از کار های مورد علاقه زنان در منزل خود، آشپزی در اصل دستپخت زنان برای آقایان بسیار با اهمیت هست. زنان باید طرز تهیه انواع غذا ها یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه ای که توان دارد در هر سفره ای توجه […]

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزهبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،از کار های مورد علاقه زنان در منزل خود، آشپزی در اصل دستپخت زنان برای آقایان بسیار با اهمیت هست. زنان باید طرز تهیه انواع غذا ها یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه ای که توان دارد در هر سفره ای توجه اشخاص خانواده را جلب کند “ته چین مرغ” هست. یکی از غذا های لذیذ و خوشمزه ای که توان دارد در هر سفره ای توجه اشخاص خانواده را جلب کند “ته چین مرغ” در اصل ته چین مرغ یک غذای ایرانی اصیل که با طعم و بو و رنگ خود، اکثرا در تمامی مجالس و ضیافت ها مورد استفاده قرار می گیرد. برخی  به عنوان پیش غذا و بعضی هم به عنوان غذای اصلی، آن را در سفره قرار می دهند. ی دیگر های نیز موجود هست اما خوب ترین و خوشمزه ترین ته چین ها، ته چین مرغ خواهد بود. انواع ته چین ها این غذا را میتوان برای وعده های شام یا نهار، حتی در میل نمود. این غذا را میتوان برای وعده های شام یا نهار، حتی در ماه رمضان برای افطار برای خوشمزه و لذیذ بودن، باید با طرز تهیه کامل آن آشنا باشید. ما در مقاله پایین، اهتمام داریم خوشمزه ای را برای شما عرضه دهیم تا زنان با آشنایی کامل با این غذای خوشمزه، سفره های خود را رنگین کنند. ما در مقاله پایین، اهتمام داریم طرز تهیه ته چین مرغ مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ ۳ پیمانه برنج ۴ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه ماست ( سفت) ۱٫

۲ کیلوگرم سینه مرغ ۱٫۲ ۲  پیمانه زرشک ۴ قاشق غذاخوری زعفران ۱٫۲  2 پیمانه دقت دارا باشید که میزان مواد اولیه برای ۵ نفر خواهد بود.۲ پیمانه روغن مایع ۴ قاشق غذاخوری کره به میزان کافی نمک به میزان کافی فلفل سیاه

زمان آماده سازی مواد اولیه ۱۰ دقیقه،زمان پخت ۶۰ الی ۱۲۰ دقیقه خواهد بود.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه   قبل از هر کاری حدود یک ساعت قبل  زرشک ها را در آب خیس می کنیم.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

حدود سه  ساعت قبل، برنج را بهمراه قدری نمک در آب قرار می دهیم. پس از آن پس از سه ساعت، آب برنج را تهی می کنیم. در قابلمه ای قدری آب ریخته و تا زمان به جوش آمدن آب حوصله کنید، پس از آن برنج را داخل قابلمه ریخته و تا زمان نیمه پخته شدن اصطلاحا “خام” باید حوصله کرد. در قابلمه ای قدری آب ریخته و تا زمان به جوش آمدن آب حوصله کنید، پس از آن برنج را داخل قابلمه ریخته و تا زمان نیمه پخته شدن اصطلاحا “خام” پس از ان، برنج را آبکش  کنید. حال برنج آبکش شده مهیاست.  سپس اقدام به پخت مرغ می کنیم.   ابتدا مرغ را بهمراه قدری  آب،  در قابلمه گذاشته و روی حرارت قرار می دهیم. برای خوب تر پخته شدن آن، در قابلمه قطعا باید بسته گردد. برای خوش طعم شدن مرغ، میتوان فلفل، نمک، اودیه، چند قاچ پیاز را نیز در قابلمه قرار داد. پس از پخته شدن، مرغ ها را به حالت تکه تکه در می آوریم. چه طور ته چین مرغ خوشمزه بپزیم؟ فاز بعد، دم کردن زعفران هست.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

به این صورت که، زعفران را در مقدار بسیار اندکی آب جوش می ریزیم . برای خوب تر دم کشیدن زعفران از ظرف دربسته استفاده کنید. مرغ های تکه تکه شده را با زعفران، دو عدد زرده تخم مرغ، یک پیمانه ماست، و به مقدار کافی نمک و فلفل مخلوط کرده و این مخلوط را حدود دو الی سه ساعت در یخچال قرار می دهید. پس از آن قدری برنج آبکش شده را همراه با  دو عدد تخم مرغ  با قدری روغن و نصف مخلوطی که در یخچال قرار دادید را در کف قابلمه ای که قرار هست غذا را در آن بپزید، قرار دهید. پیش از این کار میتوان دیواره های قابلمه را اندکی روغن مالید. با قاشق قطعا مواد ته قابلمه را فشار دهید تا صاف گردد. پس از آن قدری مرغ روی این مخلوط بچینید و دو مرتبه روی آن قدری برنج بریزید. طوری که سطح مرغ تماما توسط برنج ریخته شده، پوشانده گردد. در این فاز برای خوشمزه تر شدن طعم غذا، میتوان آب مرغ را بهمراه قدری زعفران دم کشیده روی برنج ریخت. برنج را با قاشق دو مرتبه فشار دهید تا تماما فشرده گردد. پس از آن دو مرتبه مخلوط  قبلی را همراه با قدری زرشک که از قبل سرخ شده هست، روی برنج می ریزید. این کار تا جایی ادامه پیدا می نماید که تمامی برنج و مرغ ها تمام گردد. بعد ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع را یا کره ذوب کرده را روی برنج بریزید. اکنون توان دارید در قابلمه را بسته و آن را در حرارت بسیار ملایمی قرار دهید تا به خوبی دم بکشد.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه دمنوش انار برای فصل پاییز

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

نحوه سرو ته چین مرغ لذیذ و مدت زمان لازم برای پخت آن

توان دارید به جای قرار دادن قابلمه روی شعله اجاق گاز ساده، آن را در فر نیز قرار دهید، که در اینصورت باید دما را روی ۱۶۰ درجه تنظیم و روی قابلمه را با فویل آلومینیومی پوشاند. حدود یک الی یک و نیم ساعت ته چین شما مهیاست. در اصل ته دیگ این غذا با اهمیت هست و اسمی که به آن داده شده هست به همین سبب خواهد بود. در نتیجه پس از پخت غذا، قابلمه را وارونه کرده، و غذا را در ظرف دیگری بریزید. زرشک هایی که از قبل خیس شده بودند را چند دقیقه تفت داده و پس از آن سرخ کنید، حتی توان دارید زرشک ها را با مقدار اندکی پسته یا خلال بادام مخلوط کرده و ته چین خود را با آنان تزئین کنید. اکنون ته چین مرغ شما آماده و قابل سرو کردن هست. ته چین مرغ علاوه بر خوشمزه بودن، غذای بسیار مفیدی هست که توان دارد در وعده های غذایی مورد استفاده باشد.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

به چه سبب ته چین مرغ  جزء غذاهای لذیذ و دوست داشتنی ایرانی هست؟

به این صورت که مرغ سرشار از مفید هست. به این صورت که مرغ سرشار از پروتئین هست، به ویژه نیاسین که برای بعضی مریضی ها من جمله مریضی آلزایمر میزان چربی موجود در مرغ  بسیار کم تر از میزان چربی موجود در هست. میزان چربی موجود در مرغ  بسیار کم تر از میزان چربی موجود در گوشت های قرمز اما باید دقت دارا باشید که مرغ را پیش از استفاده در غذا، قطعا پوست آن پاکسازی شده باشد، چون که پوست مرغ بسیار مضر هست. از دیگر مواد استفاده شده در آن، برنج خواهد بود. برنج در بر دارنده می گردد. برنج در بر دارنده کربوهیدرات و ویتامین B1 خواهد بود، که استفاده آن علت کاهش فشار خون و کاهش تری گلیسیرید همان طور که در مطالب بالا خواندید، ته چین مرغ، غذای خارق العاده ای خواهد بود.

امید داریم که با توضیحات بالا، شما را در پخت یک ته چین مرغ بسیار خوشمزه راهنمایی کرده باشیم.