گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۸:۲۹ :: ۱۳۹۷/۰۹/۱۲
طرز تهیه بورک مرغ

ماهنامه سفره ایرانی: بورک یکی از غذاهایی ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا تهیه میشه، طرز تهیه بورک بسیار آسان و نتیجه کار عالی و خوشمزه هست. مواد لازم: مرغ: ۲ عدد آب: به مقدار لازم خمیر یوفکا: ۱۰ عدد پیاز بزرگ: یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم سیر: ۲ حبه مواد […]

ماهنامه سفره ایرانی: بورک یکی از غذاهایی ترکیه ای هست که با خمیر یوفکا تهیه میشه، طرز تهیه بورک بسیار آسان و نتیجه کار عالی و خوشمزه هست.

مواد لازم:
مرغ: ۲ عدد آب: به مقدار لازم خمیر یوفکا: ۱۰ عدد پیاز بزرگ: یک عدد نمک و فلفل: به میزان لازم سیر: ۲ حبه
مواد لازم میانی:
برنج: ۲ ق س پیاز (خردشده): ۴ الی ۵ عدد پاپریکا: ۲ ق س نمک: به مقدار لازم فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم رویه:
زرده تخم مرغ: ۲ عدد روغن زیتون: ۳ ق س پیازچه (ریز خردشده): ۴ الی ۵ عدد   طرز تهیه بورک مرغ
طرز تهیه:
۱٫ سینه های مرغ را بهمراه آب در ظرف شایسته ای روی حرارت قرار دهید تا بپزند. پس از آن مرغ را از ظرف خارج کرده و ریش ریش کنید، آب مرغ را کنار بگذارید.
۲٫ برای تهیه مواد میانی، کره را در ظرف شایسته ای روی حرارت گرم کنید و پیاز خردشده را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی گردد. ۲٫
۳٫ برنج شسته شده، نمک، پاپریکا و فلفل سیاه پودر شده را اضافه کرده و تفت دهید. مرغ ریش ریش شده و آب مرغ کنار گذاشته را اضافه کنید به صورتی که به اندازه بند انگشت روی برنج را آب مرغ بگیرد، اذن دهید مواد روی حرارت بپزند تا آب مرغ تماما کشیده گردد. ۳٫ یک عدد خمیر یوفکا را روی سطح کار پهن کنید و قدری از مخلوط مواد میانی را روی آن پخش کرده و رول کنید و این کار را با بقیه خمیرها تکرار کنید.

این مطلبو از دست ندید!  مرغ ناردونی+ فرمان تهیه