گروه: آشپزی
تاریخ: ۱۲:۱۷ :: ۱۳۹۷/۰۵/۱۷

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تهیه و سرو دسرهای جدید و خوشمزه بخشی از سرگرمی زیادی از اشخاص محسوب می گردد ، که این بحث توان دارد دو جنبه شیرین داشته باشد یکی به رخ کشیدن استعداد به دیگران و دیگری آشنایی با دسرهای جدید و بنوعی دلی […]

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛تهیه و سرو دسرهای جدید و خوشمزه بخشی از سرگرمی زیادی از اشخاص محسوب می گردد ، که این بحث توان دارد دو جنبه شیرین داشته باشد یکی به رخ کشیدن استعداد به دیگران و دیگری آشنایی با دسرهای جدید و بنوعی دلی از عزا درآوردن !

یکی از این دسرهای خوشمزه که به سادگی و بدون فر آماده می گردد بن بن پسته و یا توپک های شکلاتی پسته ای که باشگاه خبرنگاران جوان می خواهد تا در این مطلب شما را با ۲ مدل از شیوه های تهیه این دسر خوشمزه آشنا نماید پس با ما همراه باشید.

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

طرز تهیه بن بن پسته ای

مواد لازم

مواد لازم مقدار
بستنی وانیلی ۲ پیمانه

یادبگیرید: طرز تهیه دو نوع دسر ژله‌ای 

کره پسته ۱ پیمانه
مغز پسته به مقدار کافی
شکلات مایع ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

طرز تهیه بن بن پسته ای

بستنی را بگذارید تا كمی نرم و باز گردد، پس از آن به آن مغز پسته و کره پسته را اضافه و با هم مخلوط نمایید.

زیادتر یادبگیرید: دسر هفت طبقه، لذیذ و متمایز

پس از آن با اسکوپ بستنی،

شکلات را به حالت بن ماری روی بخار آب جوش ذوب کرده و كنار بگذارید تا ولرم گردد.

زمانی كه از حرارت افتاد بستنی ها را به مدد چنگال در شکلات زده روی کاغد روغنی چیده و دوباره به مدت ۵۱ دقیقه آن را در فریزر قرار دهید، پس از سپری شدن زمان مذکور، بن بن ها آماده سرو می باشند .

این دسر

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

طرز تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

مواد لازم برای تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

۱۵۰ گرم شکلات سفید
۱۰۰ گرم خامه صبحانه
۷۰ گرم بیسکوییت آسان

زیادتر بخوانید: دسری که با استفاده آن قلبتان نظیر ساعت کار می‌کند 

2 قاشق سوپخوری خلال پسته
۱۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
پودر پسته برای تزیین

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه سوپ کاهو؛ یکی از دوست داشتنی ترین سوپ ها

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

مراحل تهیه توپک های شکلاتی و پسته ای

ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری آب می کنیم. به این صورت که داخل یک عدد قابلمه اندکی آب ریخته و بعد کاسه در بر دارنده شکلات رو داخل آب میذاریم تا شکلات به این صورت که داخل یک عدد قابلمه اندکی آب ریخته و بعد کاسه در بر دارنده شکلات رو داخل آب میذاریم تا با حرارت آب شل بشه و به طور مایع در بیاد.

بعد خامه رو یک قاشق یک قاشق به شکلات آب شده اضافه کرده و خیلی سریع هم می زنیم.

زیادتر یادبگیرید: دسری جادویی که بینایی شما را تقویت می‌کند 

در حالتی که خامه رو یک دفعه اضافه کنیم شکلات به علت سرمای خامه دوباره خودشو میبنده و مخلوطمون دون دون گردد.

اکنون بیسکوییت بهتره از بیسکوییت های آسان و بدون اسانس استفاده نماییم تا وقتی توپک های پسته ای رو میل میکنیم طعم پسته تماما محسوس باشد.

بیسکوییت های خورد شده رو به مخلوط خامه و شکلات سفید اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

سر انجام خلال پسته رو به مخلوط اضافه کرده و هم میزنیم تا مخلوطی یکدست دارا باشیم.

طرز تهیه بن بن پسته ای (توپک های شکلاتی پسته ای خوشمزه)

شکلات تلخ یا شیری رو به روش بن ماری آب کرده و توپک هارو به مدد یک چنگال به شکلات آغشته کرده و یه مدت خیلی کوتاه روی چنگال نگهشون می داریم تا شکلات های مازاد بچکد.

یادبگیرید: طرز تهیه دسر پاولووای انار و پسته 

اکنون توپک های شکلاتی رو دونه دونه روی کاغذ روغنی میذاریم و سریعا با پودر پسته تزیین می کنیم چون در حالتی که سریع تزیینشون نکنیم از آنجایی که توپک ها داخل یخچال بودن و سرد می باشند، شکلات روشون سریع سفت می گردد و دیگه پودر پسته به آنان نمیچسبد.

پس از سفت شدن شکلات های رویه، توپک های خوشگل و خوشمزه