گروه: آشپزی
تاریخ: ۳:۲۸ :: ۱۳۹۶/۱۲/۲۴
طرز تهیه باقلوای خانگی

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باقلوا را میتوان در خانه با خمیر یوفکا تهیه کرد. مواد لازم: ۲۰ عدد خمیر یوفکا آماده (مخصوص باقلوا) ۲۰۰ گرم مغز گردو یا پسته (پودر شده) ۲ لیوان آب‌خوری شکر ۱ قاشق مرباخوری آب لیمو ۱۵۰ گرم کره نصف قاشق مرباخوری […]

باقلوای خانگی برای ایام نوروزبه گزارش راهنمای سفر من به نقل از گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ باقلوا را میتوان در خانه با خمیر یوفکا تهیه کرد.

مواد لازم:

۲۰ عدد خمیر یوفکا آماده (مخصوص باقلوا)

۲۰۰ گرم مغز گردو یا پسته (پودر شده)

۲ لیوان آب‌خوری شکر

۱ قاشق مرباخوری آب لیمو

۱۵۰ گرم کره

نصف قاشق مرباخوری دارچین

۲ لیوان آب‌خوری آب

۲ قاشق غذاخوری (پسته پودر شده)

طرز تهیه باقلوا:

خمیرهای یوفکای آماده را تک تک باز کنید. برای این که باقلواها یک دست و یک شکل از آب دربیایند، دور خمیرها را با کمک یک چاقوی تیز ببرید و مرتب کنید.

کره را داخل یک شیرجوش روی اجاق ذوب کنید.

مغز گردوها را با دارچین داخل یک کاسه کوچک ترکیب کنید.

روی ده عدد از خمیرهای یوفکای مستطیل شکل که باز و آماه کرده‌اید کره آب شده بریزید و با فرچه ویژه چرب کنید و روی هم بچینید.

ترکیب پودر گردو و دارچین را روی خمیر بپاشید، پس از آن ده عدد خمیر یوفکای دیگر را هم چرب کنید و لایه لایه روی آن‌ها قرار دهید.

این مطلبو از دست ندید!  طرز تهیه ۵ غذای نانی و غیر برنجی عالی برای وعده شام+ عکس ها

اکنون خمیرها را با مواد داخل آن رول کنید، با چاقو به نحو مستطیل‌های کوچک برش دهید و روی سینی فر که از قبل چرب کرده‌اید بچینید.

فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید، باقی مانده کره آب شده را روی باقلواها بمالید و باقلوا ها را بپزید تا رنگ دریافت کنند.

برای تهیه شربت ویژه باقلوا ، آب را با شکر در یک کاسه کوچک ترکیب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید و شکر خوب حل گردد.

مرجع:رکنا